Stort og rummeligt poolhus med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Godthåbsvej 7, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82080
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 23
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hold ferie i dette dejlige poolhus som har alt, hvad I behøver for at få en dejlig og afslappende ferie. Sommerhuset har både pool, spa og sauna. I feriehuset kan der bo 8 personer, og I er også velkommen til at medbringe op til 2 husdyr. Feriehuset har en dejlig terrasse, hvorpå I kan nyde en masse dejlige timer.

Hyggeligt og velindrettet feriehus med brændeovn

Det store sommerhus med stråtag på Godthåbsvej 7 er dejlig stort og rummeligt. Her er der 4 gode soverum med behagelige senge samt 2 badeværelser med gulvvarme. På det ene badeværelse, som befinder sig i poolrummet, er der også en sauna, hvor I kan sidde og dampe af efter en dejlig og begivenhedsrig dag på Rømø.

Fra hoveddøren træder I ind i sommerhusets entré, hvor både vaskemaskine og tørretumbler befinder sig. Herefter træder I ind til køkkenet og spisestuen. I den åbne stue, som ligger i forbindelse med det dejlige køkken, kan I sætte jer om aftenen og hygge jer med brætspil og varmen fra den skønne brændeovn. I kan også opvarme sommerhuset med den energibesparende luft til luft varmepumpe.

Fra alrummet er der indgang til rummet med både pool og spa. Her indbydes der til timevis af sjov både for små og store. Mens de mindste kan plaske rundt i poolen, kan de voksne sætte sig og læne sig tilbage i den boblende spa. Fra poolrummet er der også udgang til den store naturgrund, som feriehuset er beliggende på.

Skøn åben terrasse med både gynge og sandkasse

Fra stuen er der udgang til sommerhusets åbne terrasse. Her kan I nyde mange solrige timer i de behagelige havemøbler, mens de mindste kan lege på sommerhusets gyngestativ eller i sandkassen. Om aftenen kan I finde sommerhusets smarte gasgrill frem, hvor I hurtigt kan tilberede en lækker middag herpå. Hvis vejret er godt, kan I endda nyde middagen på terrassen.

Ved feriehuset er det også muligt at oplade jeres el-bil, hvis I skulle ankomme i sådan en.

Hold en dejlig ferie på Rømø med et hav af aktiviteter

Når I holder ferie på Rømø, kommer I ikke til at kede jer. Her er nemlig en masse aktiviteter for både store og små. Besøg Lakolk Strand, som er én af Europas bredeste sandstrande. Her har I mulighed for at køre i bil helt ned til vandkanten. Nationalpark Vadehavet er også et besøg værd, det er nemlig Danmarks største nationalpark.
Holder I ferie med børn, så kan I besøge Rømø Lege- & Labyrintpark, som byder på en masse sjov og god underholdning til de mindste.

Fra sommerhuset er der 3 kilometer til havet og 4 kilometer til nærmeste indkøbsmulighed.

Det siger vores gæster om sommerhuset 82080

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Reet gedecktes Ferienhaus in Sackgassen Lage. Ruhige Lage. Komfortabel mit allem was das Herz begehrt. Der Pool ist ausreichend groß und mit der Gegenstromanlage auch eine kleine Herausforderung.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:161 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...