Stråtækt feriehus til 4 personer og 2 hunde med beachvolleybane

3
icon
icon
icon

Råbjergvej 88, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82108
4 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Beliggende på en 2500m2 stor naturgrund, venter jer på Råbjergvej 88 en skøn perle med plads til 4 personer og 2 hunde. Det charmerende stråtækte feriehus er foruden brændeovn indrettet med 2 soverum og badeværelse med gulvvarme, og ligger i naturskønne omgivelser blot 650 meter fra vadehavet. Her har I altså den perfekte base for gode gåture.

Lys og indbydende indretning med skønne terrasser

I feriehuset på Råbjergvej 88 er hygge og samvær i fokus. I det hyggelige alrum har I rig plads til afslapning og spilaftener omkring spisebordet, eller fælles madlavning i det velindrettede køkken med opvaskemaskine. I kan også sætte jer til rette i den komfortable sofa med en god bog, eller se TV fra lænestolene, alt imens brændeovnen sørger for god varme og en hyggelig atmosfære.

Feriehuset er indrettet med 2 soverum med dobbeltsenge, hvor den autentiske og klassiske indretning indbyder til en god nats søvn. Badeværelset er ligeledes hyggeligt og autentisk indrettet, med en sjov lille detalje. Rummet er nemlig todelt. Den første del indeholder bruseniche, håndvask og WC – mens den anden er med endnu en brusekabine og et spabad for 2. Her kan I sætte jer til rette og mærke hvordan hverdagens stress og jag smelter bort. Badeværelset er ligeledes med gulvvarme og vaskemaskine.

Skønt udemiljø med beachvolley og plads til samvær

Feriehusets terrasse er indrettet med havemøbler, solvogne og en grill så I kan tilberede og nyde aftensmåltidet under åben himmel. Med udgang fra stuen har I her også adgang til en overdækket og afskærmet terrasse med loungemøbler, så I uanset vind og vejr kan finde den perfekte siddeplads for jer.

Som et ekstra highlight er der i haven en beachvolleybane.

Tæt på aktivitetsmuligheder på naturskønne Rømø

Feriehusets beliggenhed midt i den rå og skønne natur på Rømø og blot 650 meter fra Vadehavet, en del af UNESCO’s verdensarv, er det oplagt at nyde gåture sammen med jeres hunde. Her kan I opleve det vilde hede landskab, hvor harer, fasaner og råvildt har deres daglige gang. Nationalpark Vadehavet tiltrækker årligt millioner af trækfugle, som benytter Rømø for at finde føde og hvile. Det kan derfor anbefales at medbringe en kikkert, så I kan nyde synet af fuglene på afstand.

Udover naturoplevelser byder Rømø også på flere gode shopping muligheder, kulinariske oplevelser på de mange cafeer og restauranter, samt museer og gallerier. Her er altså noget for enhver uanset alder.

Med et ophold på Rømø skal stranden naturligvis opleves. Den tætteste badestrand ligger i Lakolk med 3400 m afstand til feriehuset. Rømø byder på 13 km sandstrand der nogle steder kan være op til 4 km bred. Stranden er dog farbar i bil, så I nemt og bekvemt kan komme helt ned til vandkanten. Her er det oplagt med en tur i Vesterhavet, bygge sandslotte, spille bold eller prøve kræfter med strandsport som Blokart, kitesurfing eller windsurfing.

Velkommen til en storslået ferie på Rømø, naturperlen i Vadehavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 82108

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und ruhig gelegenes Ferienhaus, ideal auch für Urlaub mit Hund. Sehr gut ausgestattete Küche. Der Wohnraum ist sehr großzügig und gemütlich, ideal zum entspannen und relaxen. Auch der Garten und Außenbereich sind gut gepflegt und schön angelegt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit schönem Reetdach



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2005 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...