Charmerende sommerhus til 6 personer på Rømø

4
icon
icon
icon
icon

Sukkertoppen 8, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82125
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Sukkertoppen 8 i Kongsmark er renoveret i 2023. Her er plads til op til 6 personer, som kan have en dejlig vesterhavsferie tæt på Vadehavet og Rømøs skønne natur. Ideelt til familien eller 2 par venner, som ønsker at holde ferie sammen. I har kun 1 kilometer til Vadehavet og 3,2 kilometer til Lakolk badestrand.

Feriestemning med lys og venlig indretning

Man føler sig velkommen, straks man træder ind ad døren på Sukkertoppen 8. De fine trægulve, lyse vægge og lofter samt synlige bjælker byder velkommen, og straks du tænder op i brændeovnen, er feriestemningen i top. I stuen kan I slappe af sammen i sofagruppen, eller du kan slænge dig på chaiselongen med en god bog eller bare nyde udsigten over naturgrunden. I kan også vælge at se en film via chromecast. Det åbne køkken indeholder alt, hvad I behøver til at forkæle hinanden med hjemmelavede måltider. Ved spisebordet kan I både nyde varmen fra brændeovnen og være i dialog med dem, som har gang i køkkenet.

Badeværelset har gulvvarme, og der er også vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset, så I kan friske håndklæderne op under jeres ophold. De 6 gode sovepladser er fordelt i 3 soverum, 2 med dobbeltsenge og 1 med en dobbelt sovesofa. Der er en energibesparende varmepumpe, som hurtigt og effektivt sørger for et behageligt indeklima og en god temperatur.

Udelivet på en skøn terrasse

Et af feriehusets store fortrin er den smukke terrasse. På den åbne del kan I solbade i de komfortable liggestole, eller I kan nyde måltiderne i havemøblerne. Tænd op i grillen til aften og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Dagene kan forlænges ved at trække ind på den overdækkede terrasse, hvor I kan slappe af i de dybere havemøbler med en godnatdrink. Alternativt kan I nå en fredfyldt vandretur til Vadehavet før sengetid.

Ferie i Kongsmark på Rømø

På østsiden af Rømø ligger den lille by, Kongsmark. Herfra kan I opleve den skønne badestrand Lakolk, som kun er 3,2 kilometer derfra, eller en tur på 1 kilometer til Vadehavet, som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Rømø er i det hele taget en dejlig ferieø, som tilbyder masser af oplevelser og aktiviteter. I kan leje cykler og opdage øen på en skøn og uafhængig måde. Besøg de små byer og fantastiske strande, oplev den vestjyske natur med klitter, strandenge og fyrretræsskove, og deltag eventuelt i begivenheder som østers- eller sælsafari. Badestrande, restauranter og caféer indbyder også til besøg, og en solnedgang ved Vesterhavet må I absolut opleve i løbet af ferien. Det er altid en imponerende oplevelse.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2023 / 1965

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...