Rummeligt sommerhus med spa og aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Småfolksvej 62, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82134
12 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
3800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Feriehuset på Småfolksvej 62 i Kongsmark er renoveret i 2023. Her er plads til op til 12 personer, som kan hygge sig sammen på de 149 veldisponerede kvadratmeter med blandt andet spabad og aktivitetsrum med poolbillard. Her er 3 kilometer til Lakolk Strand og 1,5 kilometer til Vadehavet. Ideelt til storfamilien eller et par familier, som ønsker at holde ferie sammen på det smukke Rømø. Hunden er også velkommen.

Afslapning og aktiviteter for alle aldre

På Småfolksvej 62 i Kongsmark kan I nyde de smukke omgivelser i det charmerende sommerhus. I bliver straks budt velkommen af den lyse og venlige indretning med trælaminatgulve, lyse træbeklædte vægge og lyse lofter. Her kan I slappe af i sofagruppen ved varmen fra ilden i brændeovnen. De unge er måske allerede i gang med et spil pool eller andet i aktivitetsrummet, og børnene glæder sig til at komme ud på trampolinen.

Det åbne køkken indeholder alt, hvad I behøver for at lave lækre hjemmelavede måltider sammen. Det lange spisebord indbyder til et spil Besserwisser, som I må sætte på pause, imens I nyder måltiderne. De 2 badeværelser med gulvvarme er praktisk og lækkert indrettet – det ene med spabad og det andet med vaskemaskine og tørretumbler, så I kan friske håndklæderne op under jeres ophold her.

Der er 4 soveværelser med komfortable senge, 2 soveværelser med dobbeltsenge, og 2 soveværelser med 2 enkeltsenge i hvert. Desuden er der en alkove med endnu 2 sovepladser og en hems med de sidste 2 sovepladser, som teenagerne vil elske. Til små børn er der en barneseng og højstol. Der er 2 energibesparende varmepumper i feriehuset som sikkerhed for en behagelig varme på alle årstider. Slutrengøringen behøver I ikke at bekymre jer om, den er inkluderet i lejebeløbet. Der er en ladestander til el-bil til rådighed for jer ved feriehuset.

Udendørs livet

På den åbne terrasse kan I solbade i de komfortable liggestole eller slappe af i havemøblerne. Til børnene er der både legehus, trampolin, gynger og sandkasse på naturgrunden. Tænd op i gasgrillen til aften og nyd et lækkert grillmåltid sammen. Måske skal de unge stå for menuen denne aften.

Smukke sandstrande indbyder til aktiviteter i og omkring vandet

På den smukke Nordsø-ø Rømø er du midt i naturen. Her kan du tage på lange cykel- eller vandreture. Dette er den bedste måde at udforske øen på. På den smukke, kilometerlange sandstrand er der masser af plads til at slå sig løs og dyrke vandsport. Desuden er det tilladt at køre i bil helt ned på stranden, hvis I har brug for det. Sommerhuset ligger i Danmarks største nationalpark Vadehavet, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Er I naturinteresserede, er det en god ide at tage kikkert med på ferien. I har mulighed for at observere både sæler, vildt og strandfugle på udflugter på øen.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:149 / 3.900
Renoveret / Byggeår:2023 / 1965

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...