Skønt feriehus med fantastisk beliggenhed, udespa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Lakolk 5, Lakolk

- Sommerhusnr.: 83007
8 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Leder du efter et hyggeligt sommerhus med indbydende indretning, rolig beliggenhed og en smuk udsigt? Så er du kommet til det rigtige sted her på Lakolk 5. Det veludstyrede feriehus ligger på den smukke hede ved Nordsøen på Rømø, og feriehuset byder på dejlig afslapning i sauna og udespa. I alt kan op til 8 personer nyde en behagelig ferie her, og jeres 2 hunde er velkomne til at komme med på turen.

Skønt sommerhus med varmepumpe og sauna

Sommerhuset er lyst og venligt indrettet. Vinduerne fra gulv til loft samt loft til kip sørger for en behagelig atmosfære og tillader dagslyset at oversvømme opholdsrummet. Fra den komfortable sofa kan I nyde udsigten til landskabet eller se jeres yndlingsfilm i fjernsynet. Her er desuden danske tv-kanaler. Den energibesparende varmepumpe sørger for en behagelig temperatur.

Det åbne køkken, der ligger i forbindelse med opholdsstuen, er praktisk udstyret med opvaskemaskine samt induktionskomfur og inviterer dig til at tilberede familiens yndlingsretter.

Efterfølgende kan I nyde en wellness-aften i feriehusets sauna, som er dejlig varm på en regnfuld efterårsdag.

Børnene vil helt sikkert nyde hemsen, hvor de kan lege uforstyrret. De resterende sovepladser er fordelt på 3 gode værelser, som alle er indrettet med dobbeltsenge.

Fantastisk udendørsområde med udespa

Når solen står højt på himlen, kan I finde et hyggeligt sted på sommerhusets terrasse. De komfortable havemøbler og liggestole indbyder til afslapning i den friske vesterhavsluft, mens børnene leger på naturgrunden. Der er en gynge og en sandkasse til børnene.

Når dagen så småt begynder at slutte, kan I fortsætte med afslapning og velvære i udespaen. Se stjernerne på himlen, mens du lader kroppen slappe af i det behageligt varme boblebad. Her er også en udebruser, som I kan skylle jer under, inden I hopper i det varme vand.

Ferie på Rømø ved Sild

Velkommen til ferieøen Rømø. I ankommer til øen via en dæmning, og herfra har I heller ikke langt til Sild, som kan nås med færgen fra Havneby.

Selve Rømø byder også på et paradis for naturelskere og vandsportsentusiaster. En del af stranden kan endda køres på i bil og er derfor let tilgængelig.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.200
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...