Feriehus tæt på stranden med fantastisk beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Lakolk 89, Lakolk, Rømø

- Sommerhusnr.: 83110
4 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til den naturskønne ø Rømø, et sted for en uforglemmelig ferie. Sommerhuset på Lakolk 89 ligger kun 700 meter fra populære Lakolk strand, og byder dig velkommen med åbne arme. Her får du både central beliggenhed og et ideelt feriehus til at nyde værdifuld familietid eller bare tid for to. 

Venligt indrettet med dejlig feriestemning

Feriehuset på Lakolk 89 er hyggeligt og smagfuldt indrettet, har plads til 4 personer og tillader 2 hunde. Trælaminatgulvet er rengøringsvenligt og giver feriehuset en varm og indbydende atmosfære. Sammen med de lyse vægge og lofter og det fine lysindfald gennem vinduer, døre og nicher føles en lys og let feriestemning.

Stuen er indrettet med flere fine, komfortable siddepladser, hvor du kan trække dig tilbage med en god bog, nyde udsigten eller bare slappe af i sofaen. Der er ikke internet i sommerhuset, så der er god tid til hyggelige og afslappende stunder for sig selv eller med familien. Ved spisebordet med bænkekrog kan I nyde en hyggelig morgenmad og middag sammen. Køkkenet er udstyret med alle de vigtige køkkenmaskiner samt en mikrobølgeovn og en vidunderlig udsigt over naturgrunden udenfor. Her kan du føle dig hjemme, og ved sommerhuset har du også vaskemaskine og tørretumbler, så du kan friske håndklæderne op under jeres ophold.

De komfortable senge indbyder til en god nats søvn efter en begivenhedsrig dag med udforskning og eventyr. Læg mærke til, at den friske vesterhavsluft gør noget godt for nattesøvnen. Der er to soveværelser i feriehuset – et med en dobbeltseng og et med to enkeltsenge, så I kan arrangere jer, som det passer jer bedst.

Afslapning, ø-liv og udflugter

På terrassen kan I flytte jer rundt efter solens placering på himlen. Tag solbad i de komfortable liggestole, slap af i havemøblerne og tænd op i grillen til aften, så I kan spise et lækkert grillmåltid sammen. Feriehusets centrale beliggenhed gør, at I kun har 500 meter til indkøbsmuligheder (sæsonåbent), og en kort gåtur til populære Lakolk strand. I den lille shoppinggade i Lakolk kan I spise et måltid eller en snack, købe strandtilbehør eller kigge på tøjbutikker.

Rømø indbyder til lange slentre- og cykelture. Et væld af aktivitetstilbud er tilgængelige på øen – for eksempel ridning på stranden, wellness, kitesurfing, strandsejlads, vadehavsvandringer, fiskeri, minigolf og meget mere. Nyd jeres ophold på den skønne vadehavs-ø med afslapning eller aktiviteter i det tempo, der passer til jeres temperament.

Det siger vores gæster om sommerhuset 83110

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhiges, freundliches, gut ausgestattes Häuschen in perfekter strandnaher Lage.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:68 / 856
Renoveret / Byggeår:1988 / 1952

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...