Fantastisk beliggenhed i første klitrække

4
icon
icon
icon
icon

Lakolk 300, Lakolk, Rømø

- Sommerhusnr.: 83112
8 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette stråtækte hus på Lakolk 300 på Rømø er højt beliggende med en fantastisk udsigt over klitterne, bag hvilke den store, hvide sandstrand ligger. Det stråtækte hus har plads til op til 8 personer og en hund.

Rummelig stue med brændeovn og panoramaudsigt

Det 112 m2 store feriehus indbyder til mange skønne, fælles timer. I den rummelige stue med integreret spisekrog er der masser af muligheder for at nyde husets fantastiske beliggenhed i kredsen af sine kære.

Mens I lytter til knitren fra brændeovnen, kan I beundre den imponerende udsigt gennem de store panoramavinduer. Den rustikt indrettede stue ligger i åben forbindelse med det nyere køkken, der blandt andet er udstyret med opvaskemaskine og fryser.

Gæstehus med eget badeværelse

Huset tilbyder rigelig plads til 8 personer, så det er særligt velegnet til en ferie med den større familie eller med flere vennepar. Der er i alt 4 soveværelser og 2 komplette badeværelser med gulvvarme. I hovedhuset er der tre soveværelser, to af dem med dobbeltsenge, og det tredje med en køjeseng, der er særligt populær blandt børn. I gæstehuset er der et yderligere stort soveværelse og det andet badeværelse.

En energivenlig varmepumpe sikrer, at gæstehuset også kan opvarmes omkostningseffektivt i de køligere måneder.

Store afskærmede terrasser og vandresti til stranden

Feriehuset ligger 600 meter fra den brede sandstrand i Lakolk, og en lille sti ved huset fører gennem klitterne til stranden. Ved huset er der flere store og beskyttede terrasser med havemøbler, så I altid kan finde en plads i solen og læ for vinden. Her kan I virkelig nyde husets unikke beliggenhed og roen og friheden.

Ud af hverdagen og ind i ø-livet

Feriehuset ligger kun et stenkast fra stranden og heller ikke langt fra shoppinggaden i Lakolk. Her er der tøjbutikker, restauranter, isbutikker og meget mere.

Rømø er kendt for vadevandring, at lede efter rav, at lade drager flyve, kitesurfing, ridning, lange gåture på stranden og gennem de smukke naturplantager.

Familiens firbenede ven er tilladt i feriehuset. Øen har indhegnede hundeskove, og i vinterhalvåret er den store strand den smukkeste legeplads for pelsnæser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 83112

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden mit dem Ferienhaus und würden es jederzeit wieder buchen. Haben uns von Anfang an sehr wohl gefühlt und unser Vierbeiner auch.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:112 / 2.043
Renoveret / Byggeår:2015 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...