Skønt feriehus med udsigt over mark og Lakolk Sø

3
icon
icon
icon

Lakolk 217, Lakolk, Rømø

- Sommerhusnr.: 83157
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Tæt på den brede Vesterhavsstrand ved Lakolk ligger dette hyggelige feriehus med en smuk udsigt over Lakolk Sø med dens rige fauna. Feriehuset er til fire og beliggende på en stille lille sidegade.

Sommerhushygge med pejs til fire

Sommerhuset på Lakolk 217 har plads til fire gæster. Et hyggeligt lille sommerhus perfekt til parret eller den lille familie. Feriehuset har et lyst, åbent køkken/alrum, som er ideelt til familieaktiviteter. Her kan I sammen lave mad, spille brætspil og meget mere! Brændeovnen sørger for hyggelig varme på de køligere dage. Fra køkkenet er der udgang til den glasinddækkede veranda med et hyggeligt siddeområde og en vidunderlig udsigt over det omkringliggende område.

Der er to soveværelser med en dobbeltseng og to enkeltsenge. Badeværelse med bruser og gulvvarme samt et gæstetoilet, så I undgår morgenkøen. Feriehuset opvarmes med en varmepumpe, som reducerer energiomkostningerne.

Dejlig beliggenhed og naturoplevelser på Rømø

Udenfor findes en stor, delvist overdækket terrasse med siddepladser til solrige dage og hyggelige sommeraftener. Her kan I nyde varmen, morgenkaffen og ikke mindst roen. De rolige omgivelser og den smukke udsigt er helt fortryllende. Saml familien og slut aftenen af med en dejlig grillaften.

Ikke langt herfra ligger landsbyen Lakolk med butikker, flere restauranter, et ridecenter og en lysbutik, hvor man kan lave sine egne stearinlys.

Rømø er spækket med skønne naturoplevelser. Fra feriehuset har I små 400 meter til stranden, hvor man kan køre helt ned til vandkanten med bilen. Rømø ligger i centrum af Nationalpark Vadehavet. Her kan man vandre med naturvejledere, se sæler og spise friskfangede østers direkte fra havbunden.

Der er mange vandrestier i området omkring Lakolk, som fører jer gennem klitter, heder og fyrreskove. Følg for eksempel den tre kilometer lange vandresti gennem Tvismark Plantage, som byder på nogle smukke udsigtspunkter undervejs.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:69 / 518
Renoveret / Byggeår:2017 / 1962

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...