Moderne feriehus med vildmarksbad på Rømø

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bodser Pedersensvej 6, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84023
10 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til sommerhuset Bodser Pedersensvej 6 på Vadehavsøen Rømø. Søger I en ferie med masser af aktiviteter og wellness, så er I nu i mål. I dette moderne feriehus fra 2021 venter jer for eksempel sauna, spabad, vildmarksbad og aktivitetsrum med poolbord, bordfodbold og meget mere. Her kommer I garanteret ikke til at kede jer. Op til 10 personer og 2 hunde kan tilbringe en uforglemmelig ferie her og nyde Rømøs mangefacetterede natur. Feriehuset ligger ugeneret for enden af en blind vej, og har endda ladestik Type II – medbring blot selv kabel hertil.

Hygge, kvalitetsudstyr og mange faciliteter

Kernen i dette sommerhus er den hyggelige og rummelige opholdsstue, hvor I kan hygge jer foran den knitrende brændeovn. Det moderne og veludstyrede køkken giver ideelle muligheder for en fælles madlavningsaften omkring kogeøen. Eventuelt med hjemmefanget fisk eller skaldyr.

Der er plads til hele familien ved det store spisebord, og I kan tilbringe en hyggelig aften med at spille spil. Udover brændeovnen, kan I opvarme med den energibesparende varmepumpe. De to badeværelser har gulvvarme, og i det større badeværelse venter jer jeres eget wellnessområde med sauna og spabad.

Endvidere er der en praktisk vaskemaskine og tørretumbler i huset. Sovepladserne er fordelt på 1 værelse med dobbeltseng, 3 værelser med hver to enkeltsenge og en sovesofa, samt en alkove med hver 2 sovepladser. Her kan I hvile ud, og lade batterierne op til næste dag.

(5000 m. til Lakolk badestrand)

Stor terrasse med vildmarksbad og udendørs bruser

Den lyse opholdsstue fører jer til den store, afskærmede træterrasse, hvor I kan tilbringe hyggelige timer udendørs i private omgivelser. På grund af den delvise overdækning finder I nemt en rolig plet på ethvert tidspunkt af året, hvor I kan slappe af i havluften. Nyd et krus friskbrygget kaffe,  alt imens børnene får brændt noget energi af på trampolinen. Omkring dette feriehus kan man nyde ferien fuldt ud, både inde som ude.

Her finder I også vildmarksbadet, hvor I kan nyde et afslappende øjeblik i det varme vand under stjernehimlen. Ved udendørsbruseren kan I skylle saltet af kroppen efter en tur i havet, eller blive opfrisket på en varm dag. Her er siddepladser til alle, så I kan også arrangere en fælles grillaften som afslutning på aftenen.

Udforsk Rømø på cykel eller nyd den store sandstrand

Fra sommerhuset på Bodser Pedersensvej 6 er I kun få minutter fra Vadehavet, hvor I kan tage på spændende opdagelsesture. På den anden side af øen venter jer den brede sandstrand – berømt for sin årlige dragefestival og et mekka for surfere og vandsportsfans.

Smukke vandre- og cykelstier krydser hinanden på tværs af Rømø og fører jer til mange seværdigheder – f.eks. til Rømøs højeste punkt – Spidsbjerget. Herfra har I du en storslået udsigt over hele øen. Velkommen på smukke Rømø!

Det siger vores gæster om sommerhuset 84023

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr Modernes, gemütliches, gepflegtes und hochwertig ausgestattetes Ferienhaus mit geschickter Zimmeraufteilung in 2 Trackte. Das Haus ist wunderschön gelegen auf einem Naturgrundstück mit viel Ruhe, Privatsphäre und Abstand zu Nachbarn. Wir haben uns mit 3 Erwachsenen, 5 Kindern und Hund rundum wohlgefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr Chic eingerichtet. Die 3 Schlafzimmer sind geräumig und das Kinder/Jugendzimmer hat sogar einen Fernseher.Die Bäder sehr modern, und diese Aufteilung habe ich so noch nie gesehen. Echt eine Anregung für ein neues Bad zu Hause. Die Küche hat eine sehr gute Aufteilung, einen super großen Kühl und Eisschrank und Sie ist voll ausgestattet.
Mein Mann und Ich können das Ferienhaus mit sehr gutem Gewissen weiterempfehlen. Wir wünschen allen Besuchern in diesem Haus,viel Freude.
Viele Grüße
Volker und Claudia Brand mit Schäferhündin Gia.

DE
D.
sagde , Deutschland

Neuwertiges komfortables Ferienhaus. Sehr gut ausgestattet. Schöne geräumige Terrasse. Zentrale Lage.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:150 / 2.500
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge, 2 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...