Roligt beliggende ferielejlighed med brændeovn

3
icon
icon
icon

Lyngvejen 71A, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86155
4 pers.
Antal personer
260 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Velkommen til denne fine ferielejlighed på Lyngvejen 71A på den idylliske Vesterhavsø Rømø. Her er plads til fire gæster, og tag gerne familiens firbenede venner med. En hyggelig indretning, pejs og en skøn lukket terrasse udenfor.

Her er mulighed for at oplade el-bilen, såfremt eget kabel medbringes

Veludstyret ferielejlighed med brændeovn – perfekt til den lille familie
I den hyggelige ferielejlighed er der plads til fire feriegæster og to hunde. Her er to soveværelser, ét med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge, hvor I kan hvile ud inden feriens aktiviteter. Det velfungerende køkken gør madlavningen til en leg. Her er en mikroovn samt en opvaskemaskine, der klarer oprydningen for jer.

Nyd i stedet tiden med familien i stuen, der findes i forlængelse af stuen og kan nås via to trin. Her kan I slå jer ned i sofahjørnet, spille brætspil eller streame vha. feriehusets Chromecast. På de køligere dage kan I gøre brug af den energibesparende varmepumpe eller brændeovnen, der spreder varme og glæde. Fra stuen kan I åbne havedøren ud til den lukkede terrasse.

Lukket terrasse med dejlig udsigt

Til en afslappende sommerdag kan I finde et rart sted på den afskærmede terrasse. Komfortable havemøbler står til rådighed, og der er grill på terrassen til en hyggelig grillaften med familien. Den vestvendte terrasse er praktisk indhegnet – ideelt til småbørnsfamilien eller hundeejerne. Nyd roen og den smukke udsigt, imens I planlægger feriedagene.

Ferie på Rømø i Vadehavet

Ferielejligheden på Lyngvejen 71A, er den første man ser. Vesterhavsøen, Rømø, nås via Rømø-dæmningen, som forbinder øen med fastlandet. På selve øen er der noget for ethvert medlem af familien. Vesterhavet er nærmest i jeres baghave, mens Sønderstrand er 2,6 kilometer herfra. Vandsportsentusiaster som wind- og kitesurfere får noget for pengene på stranden. Her findes flere flotte gå-ruter og som dagstur kan I tage færgen til naboøen Sild. Til en shoppetur venter butikker og hyggelige caféer på jer i Lakolk butikscenter. Det er muligt at køre helt ned på stranden i bilen, så her er det let at komme til selv på en regnvejrsdag.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60
Byggeår:1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...