Charmerende sommerhus til 4 personer

4
icon
icon
icon
icon

Rylen 7, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87173
4 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
2400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Rylen 7 ved Sønderstrand finder I dette hyggelige, stråtækte sommerhus til 4 personer. Feriehuset er renoveret i 2022 – der er 3 soveværelser, så I har god plads at indrette jer på. Hunden er også velkommen. På den 2.500 m2 store naturgrund med høje fyrretræer kan I ugenert have en dejlig vesterhavsferie på den skønne ø. Terrassen har både et åbent og et afskærmet område, så I kan rykke rundt efter vejret. I har adgang til alle moderne fornødenheder, som induktionskomfur, vaskemaskine, tørretumbler, energibesparende varmepumpe og gasgrill i jeres ferie her.

Hygge og samvær

Allerede udefra ser der hyggeligt ud på Rylen 7 ved Sønderstrand med det stråtækte feriehus, træterrasse og opvokset fyrrebeplantning. Man føler feriestemningen straks, man træder ind ad døren. De lyse gulve og hvidmalede, træbeklædte vægge og lofter giver en dejlig lys og let stemning. I stuen kan I slappe af i hjørnesofaen eller trække jer tilbage med en god bog. Eller I kan se en god film via chromecast. Det åbne køkken indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre måltider, som serveres ved spisebordet med den hyggelige bænkekrog. Der er badeværelse med brusekabine i sommerhuset, samt vaskemaskine og tørretumbler, så I kan opfriske garderoben eller håndklæderne i løbet af ferien. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

Udelivet på terrassen

Den brede træterrasse har både et åbent, et overdækket og et afskærmet afsnit, så her kan man altid finde en god krog at slappe i. Tag solbad på liggestolene eller træk jer tilbage i havemøblerne med en drink eller en kop kaffe, imens I nyder opholdet på naturskønne Rømø. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. I kan stadig nå en tur til den fantastiske Sønderstrand og opleve solnedgangen i Vesterhavet – det er en imponerende oplevelse – hver gang.

Ferie på Rømø

At flyve med drager og køre i strandboogies hører en ferie på Rømø til – især på den skønne Sønderstrand. Eller pak en madkurv, og spis frokost på stranden, imens I betragter livet der. På en god dag kan I også tage en dukkert, før turen går hjemad igen.

Den sydlige del af Rømø omkranses af en lang og markeret stisløjfe, som du kan benytte, hvis du ønsker at planlægge vandreture på øen. Her er opstillet korttavler, så du kan orientere dig og eventuelt vælge alternative muligheder, hvis du ønsker at vandre længere eller kortere. Uanset, om du vandrer, eller kommer frem på andre måder, er sydenden et besøg værd. Her kan du finde et varieret udbud, som f.eks. skovlegeplads, Den Gamle Redningsstation, Rømø-Sild-færgen og kanoner fra Svenskekrigen.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:63 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2022 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...