Hyggeligt sommerhus i Arrild med plads til 5 personer

4
icon
icon
icon
icon

Østmarken 29, Arrild

- Sommerhusnr.: 88056
5 pers.
Antal personer
30000 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I en familie eller et par sammen med et par venner, som ønsker at holde ferie og afslapning i Arrild, kan dette være løsningen for jer. Her er hyggeligt indendørs og god plads på plænen udendørs, så I kan hygge jer ved brændeovnen, eller spille et boldspil – alt afhængigt af vejr og energi.

Sommerhus med åbent plan og alkove

I dette feriehus vil du føle dig hjemme, så snart du træder ind ad døren. Her er en hyggelig atmosfære med lyse trægulve og vægge og med loft op i kip. Det åbne køkken kan betjenes samtidig med, at du er i forbindelse med vennerne ved spisebordet og i opholdsstuen. Køkkenet indeholder komfur med ovn, køl/frys, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og generelt god opbevaringsplads.

I stuen er der spisebord og en alkove som sove- eller afslapningsplads. Desuden kan du slappe af i sofagruppen, som er dejligt lyst placeret ved vinduespartiet ud mod terrassen. Har du tændt op i brændeovnen, kan du nyde varmen derfra, imens du læser en god bog.

Der er 2 soveværelser med henholdsvis en dobbeltseng og to enkeltsenge. Den sidste soveplads er i alkoven i stuen. Badeværelset har gulvvarme og vaskemaskine.

Nyd solen og en lækrog på sommerhusets terrasse

På den delvis afskærmede terrasse på Østmarken 29 kan du nyde solen i de komfortable havemøbler. Eller I kan afslutte dagen med at arrangere en grillaften i solnedgangen. Der er kun en frisk gåtur til indkøbsmuligheder, så det er let at hente friske forsyninger.

Arrild – vær aktiv midt i Sønderjylland

I og omkring Arrild er der masser af muligheder for den aktive feriegæst. Du kan fiske i fiskesø, besøge svømmehallen, spille golf, minigolf, tennis med mere. Og er du historisk interesseret, er Sønderjylland et midtpunkt for især den dansk-tyske historie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 88056

DK
D.
sagde , Danmark

Klassisk, lyst og hyggeligt med god indretning. Fin detalje med alkoven. Der er alt det et sommerhus skal have.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr sehr schön, es war bei Ankunft sehr sauber , Küche gut ausgestattet , alles vorhanden was man braucht ! Wir kommen sehr gerne wieder und haben uns sehr wohl gefühlt .

DE
D.
sagde , Deutschland

hyggelig ☺️

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 800
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...