Hyggeligt træhus med brændeovn til 8 personer

3
icon
icon
icon

Skikkild Bjerge 60, Arrild

- Sommerhusnr.: 88116
8 pers.
Antal personer
25000 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Skikkild Bjerge 60 finder I et smukt og charmerende sommerhus midt i naturen. Ideelt til en afslappende ferie med venner, familie eller tid for to. Hunden er også velkommen. Feriehuset, som er renoveret i 2021, ligger i Arrild Ferieby, kun 25 kilometer fra Rømø. 

Komfort, fred, ro og feriestemning

Feriehuset på Skikkild Bjerge 60 byder velkommen med sine charmerende træbeklædte vægge, lofter op i kip og gulve. I den hyggelige opholdsstue kan I slappe af i den store, komfortable sofa foran ilden i brændeovnen. Det åbne køkken i forbindelse med spisepladsen indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider. Især lystfiskere vil sætte pris på den separate fryser på 175 liter – her skulle nok være plads til en fisk eller to.

I badeværelset er der gulvvarme, så I behøver ikke at frygte kolde tæer under tandbørstningen. De 3 soveværelser med gulvtæppe er udstyret med komfortable dobbeltsenge, og på den hyggelige hems er de sidste 2 sengepladser, hvor teenagerne vil elske at opholde sig.

Dejlig terrasse til afslapning

Nyd solen på den smukke, velholdte, store træterrasse med havemøbler, liggestole og parasol. Hele sommerhusgrunden er omgivet af træer, som giver en vidunderlig afskærmning og følelse af at være midt i naturen. Der er en gynge og en sandkasse til de yngste gæster. Tænd op i grillen til aften og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Bagefter kan I spille et spil viking på plænen.

Ferie i Arrild

I kan tage på dagsture til Rømø eller Ballum og opleve det imponerende Vesterhav. Ridning på stranden, endeløse bilstrande, smukke skove, wellness og meget mere kan udforskes på Rømø. Arrild har også svømmehal, saunaer, tennis, store legepladser og mange andre fritidsaktiviteter. Ribe, Danmarks ældste by med sin storslåede domkirke og mange hyggelige caféer, ligger også kun 20 kilometer fra feriehuset.

Tilbring en uforglemmelig ferie i dette smukke feriehus i Sønderjylland.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 877
Renoveret / Byggeår:2021 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (175 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...