Enjoy Resorts Rømø – golf og wellness i særklasse

4
icon
icon
icon
icon

Enjoy Resorts, Vestergade 31, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 88889
4 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Enjoy Resorts Rømø ligger midt i Nationalpark Vadehavet og er Danmarks største wellness-resort med 200 ferieboliger i flot design og med stråtag.

I hovedbygningen tilbydes der wellness og spa med bl.a. ni pools, tre saunaer og behandlinger, god mad på Restaurant Diget og terrassedæk med panoramaudsigt til havet og golfbanen. I underetagen finder du et veludstyret fitnesscenter, bar og bowling, bordtennis og legeland til de mindste.

Moderne feriebolig til 4 personer – med stråtag

Ferieboligen på to etager har to soveværelser med dobbeltseng og et flot badeværelse med bruseniche samt kombineret vaskemaskine/tumbler.

I stueplan finder du desuden et moderne åbent køkken med opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel og service til 12 personer. I forlængelse af køkkenet er der spiseplads og en hyggekrog med musikanlæg. Og i de kolde måneder kan du tænde op i ethanol-brændeovnen.

Fra køkkenet er der udgang til en stor terrasse med havemøbler.

Lejlighedens 1. sal er indrettet med stor opholdsstue med sovesofa og tv. Der er et gennemgående vinduesparti med adgang til en stor sydvestvendt balkon med solsenge.

Foran boligen er der privat parkering med plads til to biler – lige foran hoveddøren.

Alle boliger har gratis WiFi.

 

Og naturligvis er der tænkt på udelivet – boligerne er udstyret med havemøbler. 

Golf, familiehygge eller romantik

Rømø og Enjoy Resorts kan det hele. Uanset om I er to eller mange, så giver et ophold på Rømø jer adgang til lækre wellness, spa og pool-faciliteter. Og der er masser af aktivitet for børnene.

Golfbanen med 27 fairways er en internationalt godkendt links-bane. Hold øjet på bolden, men nyd også den enestående natur, hvor du kan se dådyr, harer, ræve, svaner, brandgæs og masser af småfugle.

Rømøs unikke natur

Landskabet på Rømø giver dig ro og en pause fra dagligdagens travle liv.

På øen finder du Danmarks bredeste sandstrand, der er op til tre kilometer bred. Her er frihed og højt til himlen. Vadehavet glimter helt særligt, både når solen står op, og når den går ned, og du kan gå lange ture på digerne eller i det rå klitlandskab med lyng og fyr.

Forår og efterår kan du se “sort sol”, hvor millioner af stære i flok danser i aftensolen, før de slår sig til ro i det høje græs. En magisk oplevelse, hvor tiden står stille…

Rømø er livskvalitet, frihed og autentisk ferieliv for alle.

 

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:95 / 100
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Trægulv i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...