Klassisk sommerhus i dejligt ferieområde nær vandet

3.5
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 37, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1114
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Arvidvej 37 venter et rummeligt og komfortabelt indrettet sommerhus, Octopus, i et hyggeligt naboskab med andre sommerhuse. Lyt til lyden af ​​havet og nyd den friske luft på den overdækkede terrasse eller i en liggestol på den sydvendte terrasse. Med op til 8 personer kan du tilbringe en afslappende ferie i dette hyggelige feriehus.

4 soveværelser og badeværelse med sauna til wellness-stunder

Sovepladsen i ferieboligen består af 4 individuelle soveværelser – 2 med dobbeltsenge og 2 med enkeltsenge. Badeværelset har gulvvarme og sauna, hvor du kan varme dig efter en lang gåtur på stranden.

En energibesparende varmepumpe sørger for en behagelig temperatur i opholdsrummet under jeres ferie. Det er også muligt at tænde op i brændeovnen, som spreder varme og ikke mindst en ekstra hyggelig feriestemning.

Feriehusets køkken, som er praktisk udstyret med opvaskemaskine og mikroovn, er i åben forbindelse til opholdsstuen, så I kan være samlet mest muligt i løbet af ferien. Sommerhuset har desuden internetforbindelse, som kan benyttes kvit og frit.

Naturlig afskærmet terrasse

Mod syd kan I nyde naturen fra den delvist overdækkede terrasse. Her er havemøbler, liggestole og grill til rådighed. Selvom sommerhuset ligger i et kvarter med andre sommerhuse, bliver privatlivets ikke forstyrret grundet den naturlige afskærmning.

Der er god plads omkring feriehuset samt en gynge og en sandkasse, hvor børnene kan lege og boltre sig.

Ferie i Bjerregård

Sommerhuset ligger I Bjerregård i den sydlige del af landtangen Holmsland Klit. Her er der vand til begge sider; Vesterhavet i vest og Ringkøbing Fjord mod øst. Her kan I prøve kræfter med en række forskellige vandsportsaktiviteter og fiskeri.

Derudover er det oplagt med en dejlig gåtur i det naturskønne område, som er præget af hede- og klitlandskab.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:111 / 1.200
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...