Hyggeligt 6-personers sommerhus med anneks

3
icon
icon
icon

Arvidvej 276, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1261
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det dejlige sommerhusområde Hegnet ved Bjerregård finder du dette lille, hyggelige og velholdte sommerhus til 6 personer og 2 hunde. Sommerhuset er lyst og venligt indrettet med trægulve i hele feriehuset, har 2 gode rummelige soveværelser, alkove samt et fint anneks. Fra sommerhuset er der blot 450 meter til Vesterhavet, hvor I kan gå lange ture i sandet og nyde en smuk solnedgang på en lun sommeraften.

Pænt indrettet

Er I en lille familie eller et par venner, der søger et godt sommerhus, så er dette det helt rigtige. Sommerhuset er løbende vedligeholdt og har en rigtig hyggelig indretning med brændeovn i stuen. Der er et lille og fint køkken, som står i åben forbindelse med spisestuen og stuen. Der er er trægulve overalt og stuen er indrettet med gode møbler og en lille alkove.

De 2 rummelige soveværelser har begge gode dobbeltsenge. De sidste sovepladser skal enten findes i alkoven eller annekset, hvor I kan få jer en god nats søvn og samle ny energi til næste feriedag.

Stor terrasse mod syd og vest

Den store terrasse mod syd og vest har havemøbler, liggestole samt grill og er afskærmet og delvist overdækket. Her kan hele familien samles til en lækker grillmiddag – Måske med en friskfanget fisk fra Ringkøbing Fjord? Har I ikke selv heldet med jer under fiskeriet, kan fisken købes i den hyggelige Havneby Hvide Sande, som ligger 15 minutters kørsel herfra.

Derudover har I blot 450 meter til det flotte og brusende Vesterhav, som er et besøg værd året rundt. Her kan I flyve med drager, bygge sandslotte, gå lange ture og meget andet.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1261

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist für eine kleine Familie perfekt auch wenn kein Geschirrspüler und Waschmaschine da ist.Auch für Hunde ist das Haus und Garten perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes Haus für max. 4 Personen. Schõn gelegen. Kurzer Fußweg zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist ruhig gelegen, da es nicht direkt an dem Durchfahrtsweg liegt.
Es ist sehr kompakt und dadurch äußerst gemütlich.Ein richtiges Energiesparhäuschen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:57 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2008 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...