Velholdt sommerhus med varmepumpe i Vestjylland

3.5
icon
icon
icon
icon
Bjerregårdsvej 87, Bjerregård - Søg på husnr. B2041

Et godt og velholdt sommerhus på stor naturgrund med lys og venlig indretning. Gode afskærmede terrasser, hvor man kan finde en læfyldt krog og virkelig nyde den dejlige natur i Vestjylland. Et glimrende område til en gode traveture, eventuelt med familiens hund.

Godt sommerhus i Vestjylland med varmepumpe

Dejligt sommerhus til 6 personer og familiens hund er også velkommen. Stor lys og venlig stue samt et velustyret køkken med bl. a. stor fryser (100L). Her er desuden en god spiseafdeling samt opholdsstue med en ekstra hyggekrog, hvorfra der er udsigt over den skønne natur i vestjylland. Den gedigne brændeovn bidrager til den hyggelige stemning. Huset har 3 gode soveværelser. 1 med dobbeltseng og 2 med to enkeltsenge. Der er trådløst internet til gratis afbenyttelse og TV/parabol, DVD og CD-radio i dette feriehus.

God, lukket terrasse – ideelt til ferie med hund(e) & carport

På den store lukkede terrasse og de øvrige terrasser kan der altid findes en god lækrog, hvor man kan slappe af i havemøblerne/liggestolene og nyde solen og naturen i Vestjylland. Eller tilberede feriemaden på husets grill. Her findes legemuligheder for de mindste, samt både carport og udhus til opbevaring. I udhuset står der også en fryser på 120 liter klar til jer

 

Find dit sommerhus VestjyllandSoverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.250
Renoveret / Byggeår:1994 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...