Velholdt sommerhus i Bjerregård med brændeovn og lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 87, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2041
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Er I på udkig efter et hyggeligt og velholdt sommerhus i Bjerregård til 6 personer og 2 hunde? Dette feriehus på Bjerregårdsvej 87 er et oplagt valg. Her er et rigtig hyggeligt opholdsrum med brændeovn, hvor hele familien kan samles til hyggelige stunder. Sommerhuset ligger i gåafstand til både stranden og den lokale købmand.

Skønt feriehus i Vestjylland med brændeovn og varmepumpe

Det dejlige sommerhus har plads til 6 feriegæster, og har I hund, så er den også hjertelig velkommen.

Den rummelige stue med en lun brændeovn består af spiseplads, opholdsstue og et hyggeligt hjørne med en smuk udsigt til naturen. Det lyse køkken ligger i åben forbindelse og er praktisk indrettet med opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Alrummet har en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af.

De 6 sovepladser fordeler sig på 3 farverige soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng. På de sidste værelser er der komfortable enkeltsenge til en god nats søvn. På badeværelset er der gulvvarme.

Lukket terrasse – ideel til familier med hunde

Rundt om sommerhuset kan I altid finde et dejligt sted i læ på en af sommerhusets terrasser. Den største terrasse er lukket, så her kan hunden og børnene gå frit, uden at I skal bekymre jer.

Aftensmaden kan tilberedes på grillen, mens børnene leger i sandkassen eller på gyngen.

Carport og udhus er også tilgængelige. Der er i øvrigt en stor 120 liters fryser i udhuset, som I kan benytte.

Afslappet ferie i Bjerregård

Midt i sommerhusområdet Bjerregård venter jer dette hyggelige sommerhus kun 500 meter fra den lokale købmand. Her kan I hente friskbagte rundstykker og lækkert kød til grillen.

Vesterhavet ligger 950 meter fra sommerhuset og er et besøg værd året rundt. Hvad enten det er på en lun sommerdag eller en blæsende efterårsdag.

Vi anbefaler et besøg i byerne Hvide Sande og Ringkøbing, hvor du kan slappe af og nyde en shoppingtur efterfulgt af et lækkert måltid mad på en af de lokale restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.250
Renoveret / Byggeår:1994 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...