Velholdt sommerhus med varmepumpe i Vestjylland

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 87, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2041

Et godt og velholdt sommerhus på stor naturgrund med lys og venlig indretning. Gode afskærmede terrasser, hvor man kan finde en læfyldt krog og virkelig nyde den dejlige natur i Vestjylland. Et glimrende område til en gode traveture, eventuelt med familiens hund.

Godt sommerhus i Vestjylland med varmepumpe

Dejligt sommerhus til 6 personer og familiens hund er også velkommen. Stor lys og venlig stue samt et velustyret køkken med bl. a. stor fryser (100L). Her er desuden en god spiseafdeling samt opholdsstue med en ekstra hyggekrog, hvorfra der er udsigt over den skønne natur i vestjylland. Den gedigne brændeovn bidrager til den hyggelige stemning. Huset har 3 gode soveværelser. 1 med dobbeltseng og 2 med to enkeltsenge. Der er trådløst internet til gratis afbenyttelse og TV/parabol, DVD og CD-radio i dette feriehus.

God, lukket terrasse – ideelt til ferie med hund(e) & carport

På den store lukkede terrasse og de øvrige terrasser kan der altid findes en god lækrog, hvor man kan slappe af i havemøblerne/liggestolene og nyde solen og naturen i Vestjylland. Eller tilberede feriemaden på husets grill. Her findes legemuligheder for de mindste, samt både carport og udhus til opbevaring. I udhuset står der også en fryser på 120 liter klar til jer

 

Find dit sommerhus VestjyllandSoverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.250
Renoveret / Byggeår:1994 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Naturkraft Ringkøbing
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)
  • Legoland (ca. 80 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...