Sommerhusferie ved Vesterhavet

2.5
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 331, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2054

Et feriehus med en god beliggenhed tæt på stranden. Dejlig afskærmet terrasse, som kan lukkes helt af for små børn og hunde. Kun ca. 250m til den skønne sandstrand og den danske nordsøkyst. Huset har solvarmeanlæg med partikelfilter + en varmepumpe.

Sommerhus med sauna og brændeovn

Dejligt beliggende sommerhus til 4 personer og max. 2 hunde. Her er to soveværelser med hhv. dobbeltseng og to enkeltsenge. I stuen finder I bl.a. en brændeovnen, som skaber hygge på kølige dage. Stuen står i åben forbindelse med det funktionelle køkken med bl.a. mikrobølgeovn, opvaskemaskine og spiseafdelingen. Til huset hører en udestue med udsigt over området. Fra badeværelset med bruseniche er der adgang til husets sauna.

Ideelt feriehus til familier med små børn og/eller hunde.

Stor afskærmet terrasse

Huset har en stor afskærmet og godt møbleret terrasse, som kan lukkes helt af, så småbørn og hunde kan tumle sig frit. Her er kun ca. 250 m til den fine sandstrand på den danske nordsøkyst og ikke langt til den lokale købmand. Feriens udflugter kan f.eks. gå til nogle af de mange små hyggelige byer rundt om Ringkøbing Fjord eller til den store fiskerihavn i Hvide Sande, hvor der er gode muligheder for både lystfiskeri og surfing.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:86 / 1.222
Renoveret / Byggeår:2007 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (15 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...