Sommerhusferie ved Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 331, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2054
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Bjerregårdsvej 331 finder I dette sommerhus til 4 personer og 2 hunde. Sommerhuset har en skøn udestue og ligger blot 250 meter fra stranden. Her er en dejlig afskærmet og lukket terrasse, som især er ideelt til familien med små børn eller hunde. Sommerhuset har solvarmeanlæg med partikelfilter samt en energibesparende varmepumpe.

Smukke omgivelser og spændende udflugtsmål

Sommerhuset ligger i det populære ferieområde Bjerregård, som er præget at naturskønne klit- og hedearealer. Her kan I gå lange ture ved det gode stisystem eller ved Vesterhavet, som kun ligger 250 meter fra sommerhuset.

Feriens udflugter kan f.eks. gå til nogle af de mange små hyggelige byer rundt om Ringkøbing Fjord eller til den store fiskerihavn i Hvide Sande, hvor der er gode muligheder for både lystfiskeri og surfing.

Sommerhus med brændeovn og sauna

Feriehusets samlingspunkt er stuen, som ligger i åben forbindelse til køkken og spiseplads. I stuen er der en brændeovn, som både spreder varme og en ekstra hyggelig feriestemning på en regnvejrsdag. Sommerhuset har også en udestue, hvorfra I har en skøn udsigt til det naturskønne område.
 
På badeværelset finder I en sauna, som er dejlig afslappende efter en lang gåtur ved det brusende Vesterhav. Her er desuden gulvvarme og vaskemaskine.
Til en god nats søvn er der 2 gode soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med dobbeltseng. På det andet værelse finder I 2 enkeltsenge.

Stor afskærmet og lukket terrasse

Sommerhuset har en stor, afskærmet terrasse, som også kan lukkes. Her kan børn lege trygt hele dagen, og hunden kan få frisk luft uden at tage på selvstændige udflugter. Her venter havemøblerne på jer, så I kan nyde solen og hinandens selskab.
 
Fra sommerhuset er der ikke langt til den lokale købmand, hvor I kan handle ind til en hyggelig grillaften på en lun sommerdag.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2054

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes kleines Ferienhaus für 4 Personen. Super Lage zum Strand. Alles super sauber und gepflegt.
Im Ort gibt es einen kleinen Supermarkt.
Gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus, wenn man nicht viel Platz braucht. Bei uns ging es gut mit 2 Hunden 3 Erwachsenen und 1 Kleinkind

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden mit unserem Ferienhaus, es war alles Notwendige zum Wohlfühlen vorhanden.
Ganz winziges Defizit war die Schärfe der Küchenmesser

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:86 / 1.222
Renoveret / Byggeår:2007 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (15 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...