Ferie i Danmark i velholdt feriehus med whirlpool

3.5
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 56, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2165
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et godt feriehus med god beliggenhed på en rolig naturgrund. Huset har 2 delvist overdækkede terrasser, den ene helt lukket, praktisk for familier med småbørn. God og praktisk indretning og udstyret med både whirlpool og sauna. Ren afslapning på ferien i Danmark.

Skønt feriehus med whirlpool og sauna

Dette feriehus til 6 personer har en stor lys stue med højt til loftet, en god spiseafdeling og et stort og rummeligt sofahjørne, hvor brændeovn hygger og luner på kølige dage. Her kan der rigtig slappes af med både DVD, CD-radio og trådløst internet, som naturligvis er gratis at benytte. Det lyse og funktionelle køkken har både køl/frys (40L), mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Huset opvarmes af en energibesparende varmepumpe/aircondition. Efter dagens udflugter eller badeture byder wellnessafdelingen på afslapning i whirlpool og sauna.

Kun 250m fra en af Danmarks dejligste strande

På de gode, delvist overdækkede, møblerede terrasser på den højtbeliggende naturgrund kan man rigtig nyde solen, naturen og den friske havluft. Den ene terrasse er helt lukket – praktisk for familien med småbørn. Her er det oplagt at trylle med husets grill til hyggeaftener i den skønne natur. Beliggenheden på Holmsland Klit mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er et naturligt udgangspunkt for udflugter til det nærliggende Hvide Sande med den store fiskerihavn eller Søndervig med det livlige handelsliv.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2165

D.
sagde , Danmark

Godt funktionelt hus, med kort afstand til stranden. Ligger helt ugenert. Dejligt at kunne sidde på terrassen og lytte til Vesterhavet

D.
sagde , Danmark

Godt hus med to terrasser, fantastisk da solen kan nydes hele dagen. Morgenmad på en og aftensmad på den anden.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:87 / 2.000
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...