Hyggeligt sommerhus med lukket terrasse

3
icon
icon
icon

Julianevej 16, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2223
3 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

I dette lille, hyggelige sommerhus på Julianevej 16 vil I med det samme føle jer godt tilpas. Indretningen er moderne og harmonisk, og feriehuset råder over flere terrasser, hvoraf den ene er helt lukket. Sommerhuset ligger rigtig fint i det flotte klitlandskab med kort afstand til både stranden og den lokale købmand.

Moderne indretning og masser af lys

Sommerhuset er rigtig flot og moderne indrettet, og den harmoniske indretning hele huset igennem garanterer, at I føler jer godt tilpas, så snart I træder ind. Feriehuset er lille, men charmerende, og perfekt til de maks 3 personer.

Det åbne køkken- og stuerum giver jer mulighed for altid at nyde hinandens selskab, selv når der bliver lavet mad. Rummet er desuden udstyret med flere store vinduespartier, som giver masser af lys, især på de solskinsrige dage.

Kommer I på de køligere årstider, vil brændeovnens knitrende flammer til hver en tid sørge for varme og hyggelig stemning.

Skønne terrasser og kort til stranden

Feriehuset råder over to fine terrasser – en åben og en lukket. Den lukkede terrasse er især perfekt til hundene, der kan få lov at løbe frit uden opsyn, mens I læner jer tilbage i liggestolene og glemmer alle hverdagens strabadser.

Vil I en tur til stranden, eller skal der handles ind til dagens måltider, har sommerhuset også en rigtig fin beliggenhed, da begge dele kan nås til fods. Gå en lang tur på den flotte sandstrand og nyd den friske havluft med bølgernes brusen i baggrunden, eller tag cyklen op til den lokale købmand for at købe nybagte rundstykker til morgenbordet.

Om aftenen kan I tænde op i grillen og nyde dagens sidste solskinstimer på en af husets terrasser, mens I drøfter alle dagens nye indtryk. Her er de perfekte rammer for en dejlig og afslappende ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2223

D.
sagde , Hundested

Huset var tilpas til os og hunden .

D.
sagde , Danmark

Dejligt lille hus i pænt stand. Hundevenligt lukket terrasse. Let at holde rent.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 1.269
Renoveret / Byggeår:2015 / 1965

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...