Et indbydende feriehus med en skøn lukket terrasse

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 15, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2277
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et flot og indbydende feriehus på en afskærmet naturgrund i Bjerregård. Der er en skøn lukket terrasse, og indvendig er det er moderne indrettet og veludstyret, bl.a. med spa, sauna og gratis internet. Vesterhavet er kun ca. 10 minutters gang fra huset. Tilladt at medbringe en hund.

Et flot og lækkert og indbydende feriehus

Dette feriehus er beliggende på en afskærmet naturgrund i Bjerregård i en udstykning med lignende huse. Der er en flot og indbydende indretning med praktiske og rengøringsvenlige gulve overalt. Loft til kip og store vinduespartier giver et skønt lys i huset. Brændeovnen er perfekt mange måneder om året, særligt efter en lang travetur langs det fantastiske Vesterhav. Der er 3 gode værelser og 2 lækre badeværelser.

Gode udendørsfaciliteter og en praktisk lukket terrasse

Mod syd er der terrasser hele vejen langs huset. Længst mod vest er den helt lukket og delvist overdækket terrasse – perfekt til leg for børn og hund og ideelt til de hyggelige grillaftener. Mod øst er den delvis afskærmet og her er der ofte mulighed for både læ og sol i gennem meget af dagen. En tur i Hvide Sande er et must. Her kan man handle og spise på en af byens restauranter. For lystfiskere er især slusen et stort tilløbsstykke – ikke kun i sildesæson om foråret, men hele året.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.000
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...