Wellness for hele familien – godt feriehus i Vestjylland

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 3, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2484
8 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Her får I wellness for hele familien i et godt og velholdt feriehus i attraktivt sommerhusområde. Sommerhuset er løbende vedligeholdt og har bl.a. fået en stor tilbygning med badeværelse, sauna og spabad. For børnefamilien er der barneseng og -stol, vaskemaskine, tørretumbler samt gyngestativ og sandkasse. Sommerhuset har plads til 8 feriegæster, som kan holde en dejlig ferie i skønne omgivelser her på Julianevej 3 i Bjerregård.

Wellness for hele familien

I dette rummelige og godt indrettede feriehus i det naturskønne Vestjylland er der virkelig tænkt på afslapning og wellness for familien. Det store badeværelse har både spabad og sauna. Desuden har begge badeværelser gulvvarme.

Sommerhusets funktionelle køkken er i åben forbindelse med spiseafdelingen og den særdeles hyggelige opholdsafdeling med brændeovn, TV og stereoanlæg. Overalt er der et godt lysindfald, som sammen med de træbeklædte vægge og lofter giver et meget indbydende indtryk. Sommerhuset har desuden en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan bruge til at holde temperaturen i rummet behagelig.

De 8 sovepladser er fordelt på 4 gode soveværelser, hvoraf der er 2 med dobbeltsenge. De sidste værelser er indrettet med 2 enkeltsenge til en god nats søvn, inden morgendagens ferieaktiviteter kan begynde.

Feriehus i Vestjylland

Med en rigtig god beliggenhed i et meget attraktivt feriehusområde i Bjerregård i Vestjylland er dette feriehus det helt oplagte valg for familien – her er god plads til 8 personer og udendørs er der en velmøbleret terrasse samt både gyngestativ og sandkasse til familiens mindste.

Hunden er også velkommen på ferien i dette naturskønne område, hvor den vil sætte pris på gode traveture i omegnen. Stranden ligger 750 meter fra sommerhuset, mens der er 500 meter til nærmeste indkøbsmulighed. De utallige muligheder for oplevelser og aktiviteter på Holmsland Klit og i Hvide Sande vil gøre ferien uforglemmelig. Måske det kunne friste med en tur til toppen af Lyngvig Fyr?Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.205
Renoveret / Byggeår:2004 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (55 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...