Flot feriehus med stor lukket terrasse på naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Humlegårdsvej 40, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2617
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Huset er meget velholdt, og det har en lys indretning med bl.a. et lækkert køkken og en hyggelig stue. Husets flotte badeværelse har en dejlig spa og en god sauna. Og på den lukkede terrasse er der god plads til både solbadning og hyggelige grillaftener, hvor man også kan nyde den flotte naturgrund.

Dejligt feriehus med gode faciliteter

Feriehuset er indrettet med gode faciliteter, så I har alt det I skal bruge til en dejlig afslappende ferie. I det dejlige lyse og åbne køkken kan I f.eks. hygge Jer med madlavningen, mens resten af familien samles foran tv’et eller surfer rundt på det gratis trådløse internet.

Derudover er feriehuset også udstyret med bla. vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så I så nemt og bekvemt som muligt kan komme omkring de huslige pligter og bruge mere tid på at nyde ferien på terrassen, eller tage nogle afslappende timer i den varme spa og sauna.

Solskinsdage på den store lukkede terrasse

Feriehuset har en rigtig dejlig lukket terrasse, som er helt ideel, hvis I gerne vil opholde Jer ude i den smukke natur og friske luft. Her er der god plads til at ligge og nyde solen, og når dagen går på held, har I her de bedste omgivelser til en rigtig hyggelig grillaften.

Nyd den flotte naturgrund og gåture til Vesterhavet

Fra terrassen kan I sidde og nyde den flotte naturgrund. hvorpå der også er opstillet gynger og en sandkasse til børnene. Og trænger I til at udforske området, er der ikke langt til klitterne og stranden, hvor man kan tilbringe mange skønne timer og gåture.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2617

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut gelegenes Ferienhaus mit kurzen Wegen zum Strand und Minimarkt. Das Ferienhaus bietet ausreichend Platz für bis zu 6 Personen und lädt zum Verweilen ein. An kühleren Herbstagen nach einem Strandspaziergang kann man sich am Kamin oder in der Sauna aufwärmen,

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gepflegtes gemütliches helles Ferienhaus mit sehr guter Ausstattung. Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt. Strand, Fischräucherei und Minimarkt (mit sehr gutem Angebot), fußläufig oder mit dem Fahrrad in wenigen Minuten erreichbar.

DE
D.
sagde , Salzgitter

Das Ferienhaus ist in einer romantischen schönen erreichbaren Umgebung sowie nahe zum Strand.
Es ist sauber,alle wichtigen Dinge die man am Tag benötigt, sind vorhanden.
Zentral gelegen für Ausflüge die man mit wenig Aufwand erreichen kann.
Ein Wiederholungsurlaub ist zu der Adresse lohnenswert.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.250
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...