Sommerhus med hyggelig indretning tæt på strand, hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Julianevej 57, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2750
5 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt hyggelig sommerhus med førsteklasses beliggenhed på en rolig klitgrund kun et par minutters gang fra strand. Huset her flere dejlige terrasser, hvor man kan nyde lange grillaftner og den friske salte luft. Feriehuset og området er især populær hos familier med børn og hund .

Hyggeligt feriehus med gode faciliteter og en energibesparende varmepumpe

Søger I et hyggeligt feriehus tæt på stranden og Vesterhavet, så kan dette hus være det helt rigtige for Jer. Huset er godt udstyret, der er et skønt badeværelse med sauna, og en dejlig stue med en flot brændeovn. Den energibesparende varmepumpe er med til at holde energiomkostningerne nede samtidigt med, at den forbedrer indeklimaet.

En skøn afskærmet terrasse til lange grillaftner

Huset har flere dejlige terrasser, heraf en, som er godt afskærmet og derfor ideel til lange grillaftener. Mod nordøst er der lavet en lille nedsænket terrasse i klitten, et skønt sted til morgenkaffen på de varme dage. På klitgrunden er der også opsat en lille bænk, hvor den smukke udsigt over klitlandskabet kan nydes. Vesterhavets brusen høres tydeligt fra alle terrasser, og lyden er fantastisk.

Tæt på strand – perfekt, når man har børn og hund med

At være så tæt på stranden, at man tydeligt fornemmer den salte havluft, fjerner al stress og jag fra dagligdagen derhjemme, og dette er ægte ferie. Den endeløse sandstrand er perfekt til lange traveture med hund, og børnene vil nyde legen med bygning af sandslotte. En dukkert i bølgerne er også et hit for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2750

D.
sagde , Danmark

Kan kun tilslutte mig beskrivelsen af feriehuset på jeres hjemmeside. Kan tilføje at det ligger for enden af en blind vej, og det var skønt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2014 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (98 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...