Hus med spa, skøn terrasse og udsigt til klitlandskab

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 396, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2771
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehus i Bjerregård med spa og skøn terrasse og flot udsigt til klitlandskab mod vest. Førsteklasses beliggenhed på en naturgrund tæt på stranden. På de varme sommerdage er der sol hele dagen på terrassen, som strækker sig omkring huset fra øst mod syd og mod vest.

Et godt feriehus med spa og terrasse omkring huset

Et indbydende feriehus i Bjerregård, kun et stenkast fra Vesterhavet. Huset er veludstyret og har sauna og spa og naturligvis gratis internet. Huset er velholdt og flot indrettet i lys skandinavisk stil. Terrasserne er fantastiske. Mod sydøst er den delvis lukket og delvis afskærmet og delvis overdækket, hvilket gør den anvendelig det meste af dagen. Mod vest er den også delvist overdækket og er særdeles anvendelig sidst på dagen.

Fra både stue og terrasse er der skøn udsigt til klitlandskab

Man føler virkelig man er på ferie med den skønne udsigt fra stuen og den vestvendte terrasse. Det smukke klitlandskab er meget tæt på, så det tager kun få minutter at trave ned til stranden og det fantastiske Vesterhav. Er man motionist, er der et godt stinetværk til trave- og cykelture. Hvide Sande er altid et besøg værd, både byen, butikkerne og restauranterne er populære, ligesom Slusen er det for lystfiskere.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2771

D.
sagde , Danmark

Fint sommerhus med optimal indretning.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.200
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (170 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...