Charmerende feriehus fra 2012 med sauna og varmepumpe

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 20, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2940
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
650 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et skønt og charmerende feriehus bygget i 2012, beliggende på en naturgrund, og med en flot udsigt til klitlandskabet mod vest. Huset er hyggeligt indrettet, der er lyse trægulve og lyse vægge samt en skøn terrasse til lange sommerdage og hyggelige grillaftner. Og der er sauna og varmepumpe.

Charmerende feriehus i Bjerregård bygget i 2012

Et hyggeligt og velindrettet feriehus bygget på en rolig naturgrund kun 650 meter fra Vesterhavet. Huset har alle de moderne bekvemmeligheder, man forventer i et nyt hus, ligesom der er en energibesparende varmepumpe. Huset er velegnet til familier med børn, som værdsætter god kvalitet og den gode beliggenhed, som huset har.

Der er velvære for alle med både sauna og spa

Huset er et perfekt sted at holde ferie, for her er man helt væk fra hverdagens stress og jag. Hvad er bedre end at komme i sauna eller i spa efter en lang travetur langs Vesterhavet, og så sidde foran brændeovnen? Om man ønsker at se en film på TV, læse eller surfe på nettet, kan alt dette også lade sig gøre i dette feriehus.

Huset er velisoleret og har en energibesparende varmepumpe

Uanset hvilken tid på året, man lejer dette hus, så er udgifterne til opvarmning ganske fornuftige. Dels er huset godt isoleret, der er brændeovn, og så producerer varmepumpen billig varme. Området Bjerregård er attraktivt for naturelskere, der er mange muligheder for trave- eller cykelture i det skønne og varierede landskab.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 1.206
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (94 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...