Dejligt sommerhus nær Vesterhavet med hund tilladt

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 219, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2977
5 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt sommerhus! Her midt i det populære feriehusområde Bjerregård, på en dejlig naturgrund på Bjerregårdsvej 219, finder I dette fine renoverede (2019) bjælkehus.  Sommerhuset ligger midt i feriehusområdet, ikke langt fra hverken havet, købmand eller legeplads.

Hyggelig og lys indretning med sommerhus-charme

Sommerhusets hjerte er det kombinerede stue- og opholdsrum, hvor den praktisk indrettede køkkenafdeling er i den ene ende, med spiseafdeling i umiddelbar forlængelse. I sydsiden af rummet er stueafdelingen, hvor de store vinduer ”inviterer naturen ind i stuen”. På de køligere dage kan man hygge på sofaen og måske nyde en god bog foran brændeovnens knitrende ild.

De 3 soverum er alle lyse og hyggelige indrettede – 1 x dobbeltseng,1 x køjeseng – og det sidste værelse har 2 enkeltseng. Et charmerende badeværelse med bruser er der naturligvis også.
Vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset gør det nemt at pakke til ferien. En energibesparende varmepumpe sørger for at holde energiforbruget på passende niveau.

Aktivitetsrum til sjov og leg

Til børnene er der et gyngestativ, og på en regnvejrsdag står aktivitetsrummet klar til sjov og spas. Her finder I et bredt udvalg af spil, så I kan afholde spændende turneringer mod hinanden. Bl.a. er der bordfodbold og bob.

Nyd havets brusen og salte duft fra den store terrasse

Der er rig mulighed for at nyde solens stråler på terrasserne rundt om sommerhuset, og den delvise overdækkede terrasse forlænger ”ude-tiden”. Der er både afskærmede og åbne terrasser, og således altid et læ-hjørne.

Bjerregårdsvej 219 er et rigtigt familievenligt hus. På den lukkede terrasse kan man slappe af i liggestolen og nyde solens stråler, – uden at bekymre sig om, at børn eller hunde smutter på eventyr. Familiens firbenede ven har fx masser af plads og ligger trygt og sikkert i den store hundegård.

En grill-aften på terrassen, med solnedgangen over klitterne, den salte duft og havets brusen i baggrunden er den perfekte afslutning på en dejlig dag ved stranden. Eller efter en skøn cykeltur – området på Holmsland Klit er nemlig kendetegnet ved gode cykelstier –lige bag klitterne – og igennem sommerhusområdet, helt fra Nymindegab i syd over Bjerregård og Hvide Sande til Søndervig.

En tur til Hvide Sande er næsten et ”must” og kan f.eks. byde på fiskeriauktion, Fiskeriets hus, spændende butikker – og måske middag på en af byens gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2977

D.
sagde , Danmark

Lille fint hus, med plads til vores 2 hunde, rigtig fin indhegning og trætresse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2019 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Apple TV, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...