Moderne aktivitetshus i Bjerregård med sauna, udespa og billard

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 470, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1170
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Bjerregårdsvej 470 ligger dette skønne aktivitetshus med plads til 8 personer. Sommerhuset er bygget i 2021 og er særdeles lyst og indbydende med en moderne indretning. Aktivitetsrummet byder på billard, mens I på den store træterrasse finder både udebruser og udespa. Der er 2 badeværelser i feriehuset, hvoraf der er en sauna på det ene.

Aktivitetsrum, sauna og udespa

Sommerhuset rummer alt, hvad I skal bruge til at holde en god ferie ved Vesterhavet. I aktivitetsrummet står billardbordet klar til en spændende turnering, mens den store træterrasse har en udebruser, så fødderne kan skylles af for sand efter en tur på stranden. Efterfølgende kan I hoppe en tur i den boblende udespa, mens I nyder den friske havluft og et køligt glas vin.

Også indendørs er der lagt op til velvære og afslapning – her finder I nemlig en sauna, som især er populær i de køligere måneder eller efter en tur i Vesterhavet.

Moderne indretning med brændeovn

Hele feriehuset er moderne indrettet og fremstår lyst og indbydende. Her er tænkt på selv den mindste detalje, og det store vinduesparti ved spisebordet skabet et fantastisk lysindfald.

Sommerhuset har et stort alrum med køkken, spiseplads og stue i ét. Her er der god plads til hele familien, som kan samles til en god aften med et spil kort eller en hyggelig filmaften. Der er Chromecast i sommerhuset, så I kan streame jeres yndlingsfilm fra jeres egen mobil både i stuen samt aktivitetsrummet. 

Ved sofahjørnet er der en brændeovn, som både spreder varme og ekstra hyggelig feriestemning. I kan med fordel også bruge varmepumpen til at holde temperaturen i rummet behagelig.

Feriehusets 8 sovepladser er fordelt på 4 rummelige værelser, der alle er indrettet med komfortable dobbeltsenge. Alle værelser har desuden mørklægningsgardiner. Der er 2 badeværelser i sommerhuset, så der ikke opstår kø om morgenen. Begge er med gulvvarme, og på det ene finder I desuden sommerhusets sauna og et badekar. Her er også en vaskemaskine og tørretumbler, så I kan vaske tøj og håndklæder i løbet af ferien.

Stor træterrasse med udebruser og udespa i Bjerregård

Fra alrummet har I direkte udgang til den store syd- og vestvendte træterrasse med udebruser (fra april til november) og udespa. Den er delvist afskærmet og overdækket, så I kan nyde et lækkert grillmåltid, selvom der skulle komme en lille regnbyge.

Sommerhuset ligger på en fin naturgrund blot 100 meter fra Vesterhavet, så middagssolen på terrassen kan nydes til lyden af de brusende bølger.

Området ved naturskønne Bjerregård er præget af et smukt hede- og klitlandskab, der er forbundet af et godt stisystem. Til en længere tur kan det anbefales at besøge havnebyen Hvide Sande, som i bil ligger 20 minutter fra sommerhuset. Her er der et bredt udvalg af spændende butikker og lokale restauranter og caféer. Der er også mulighed for at købe friskfanget fisk på en af fiskeauktionerne.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1170

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus, stilvoll eingerichtet, in unmittelbarer Strandnähe. Schöne Bäder, großes Grundstück. Sehr ruhig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat einen super Grundriss. Billard, Tischtennis, Whirlpool und Sauna was will man mehr 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus hat alles was man braucht. Kücheninventar ist top perfekt ausgestattet.
Das extra Spielezimmer hat genau unseren Geschmack getroffen.
Beste Lage zum Strand.Das Meer kann man auch Nachts hören.
Wir hatten zwei Fahrräder dabei, so konnten wir jederzeit zum einkaufen radeln.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:162 / 1.221
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...