Stråtækt sommerhus med brændeovn tæt på Ringkøbing Fjord

3
icon
icon
icon

Hareklit 8, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: CC1079
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Tæt på Ringkøbing Fjord ligger dette stråtækte feriehus på hele 146 kvadratmeter med plads til 6 personer og 2 hunde. Sommerhuset er beliggende i Skodbjerge på en klittop med en skøn udsigt over det smukke lyngbeklædte klitlandskab, og flere steder fra grunden er der tilmed udsigt til Ringkøbing Fjord. Feriehuset ligger på en stor naturgrund, hvor I helt uforstyrret kan nyde en skøn ferie med familie og venner.

Hyggekroge, fjordudsigt fra terrassen og 2 brændeovne

Fra terrassen på 1. sal har Hareklit 8 en fantastisk udsigt over landskabet og ikke mindst til Ringkøbing Fjord. Her kan I b.la. nyde morgenkaffen, mens solen står op over fjorden. Sommerhuset har desuden flere store terrasser rundt om huset, så det er altid muligt at finde en plads i solen. Udendørs finder I også både gynger og rutsjebane til børnene.

Indretningen byder på mange hyggelige kroge, hvor man kan drømme sig væk med en god bog til lyden af den knitrende brændeovn. Feriehuset har brændeovn både i stuen og på 1. sal, og derudover kan nævnes faciliteter som vaskemaskine, opvaskemaskine og ikke mindst den energibesparende varmepumpe.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 soverum med både dobbeltsenge og enkeltsenge.

Rolige og smukke omgivelser i Skodbjerge tæt på Hvide Sande

Hvis I er til en afslappende ferie i rolige omgivelser, er Hareklit 8 det perfekte valg. Sjældent finder I dejligere omgivelser, og samtidig er I kun en kort cykel- eller køretur fra mere livlige omgivelser som for eksempel den lille by Hvide Sande.

På blot ca. 10 minutter med bil kan I nå denne populære ferie- og fiskeriby. Her finder I flere indkøbsmuligheder og hyggelige spisesteder. Byen byder også på adskillige specialbutikker. I havneområdet kaldet Mamrelund i Hvide Sande kan I især i sommerhalvåret benytte jer af mange forskellige aktiviteter, såsom krabbekonkurrencer, ravsafari og sejlture på Ringkøbing Fjord.

Du er velkommen til at tage hunden med på ferien her, men p.ga. allergi er det desværre ikke muligt at medbringe katte i huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset CC1079

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut ausgestattet. Für eine vier köpfige Familie sehr gut eingerichtet. Es gibt auch eine Möglichkeit wo man sich einmal zurückziehen kann. Man hat rundherum einen wunderschönen Ausblick. Auch wenn es einmal regnet wird es nicht langweilig. Und es liegt sehr ruhig. Man kann hier wirklich den Arbeitsstress vergessen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist hyggelig und bietet Privatsphäre. Hier läuft keiner vorbei.
Wer allerdings das Moderne bevorzugt, sollte sich die Fotos genau ansehen.
Die Küchenausstattung ist sehr gut.Es ist ausreichend Essgeschirr vorhanden sowie auch Kochutensilien. Mir als Hobbyköchin hat es an nichts fehlt.
Das Bad ist klein und sehr einfach. Es erfüllt seinen Zweck. Dafür entschädigt die Lage, der Ausblick und die Helligkeit des Hauses.
Ich habe meinen Urlaub in diesem Haus genossen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr gemütliches Ferienhaus auf einem Naturgrundstück mit schönem Ausblick auf den Fjord.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:146 / 2.736
Byggeår:1969

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, stengulv Trægulv i stue, stengulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...