Hyggeligt træferiehus med nedsænket, lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon
2588
Fjordbjerrevej 23, Haurvig - Søg på husnr. D3608

Feriehuset emmer af hygge og god feriestemning. Her er der en god balance mellem det rustikke og det moderne, hvilket giver en flot og varm indretning, der indbyder til samvær med familien. Der er desuden også både spabad og sauna, der indbyder til selvforkælelse og afslapning.

De flotte trælofter giver feriehuset rummelighed

Feriehuset er bygget med respekt for det traditionelle, og de flotte detaljer i lofter og vægge er resultatet at er godt, kompromisløst håndværk. Trælofterne går i kip, hvilket giver en dejlig rummelighed, hvor der er plads til at samles med hele familien.

Der er et dejligt køkken med plads til fælles madlavning, og i stuen er der mulighed for at slappe af med en god bog eller at spille sjove spil med børnene.

Nyd ferien på den nedsænkede og læfyldte terrasse

Syd for feriehuset har du en dejlig nedsænket terrasse, hvor du som regel kan finde læ. Her kan du uforstyrret nyde den friske luft, solens varme og nogle dejlige grillaftener.

Terrassen er desuden lukket, så du sagtens kan lade småbørn og hund færdes her uden større opsyn.

Attraktiv beliggenhed tæt på fjorden, Vesterhavet og Hvide Sande

Feriehuset har en god beliggenhed, der især er attraktiv for naturelskere. Her har du nemlig både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord i gåafstand fra feriehuset. Stranden ved Vesterhavet er en frisk oplevelse hele året rundt.

Her kan du køle af om sommeren, og om vinteren er en gåtur langs de brusende bølger altid forfriskende. Naturen ved Ringkøbing Fjord er smuk og mild, og en gåtur her giver fornyet energi til hverdagen.

Den hyggelige havneby, Hvide Sande, ligger heller ikke langt fra feriehuset, ca. 10. min. i bil. Her er der gode indkøbsmuligheder og restauranter, og naturligvis har du mulighed for at købe eller fange fisk til aftensmaden.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.890
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...