Femstjernet feriehus med spa, sauna og strandnær beliggenhed

5
icon
icon
icon
icon
icon

Riskrogvej 13, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3702
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I Haurvigs naturskønne ferieområde ligger dette lækre, nyopførte feriehus – klar til at give jer en ferie med alt, hvad hjertet begærer. Her får I ikke kun en super skøn beliggenhed tæt på Vesterhavet, men også en femstjernet indretning med jeres helt egen wellnessoase. Hunden er også velkommen her.

Kobl af og få en pause i sauna og spabad

Riskrogvej 13 gemmer på hele 120 flotte kvadratmeter med mere end god plads til 6 personer. Indretningen emmer af god stil og kvalitetsbevidste valg, og kombineret med de lyse vægge og lofter skaber den en afslappende atmosfære, som kan mærkes, så snart I træder ind ad døren.

I det moderne feriehjem er der lagt stor vægt på, at I skal kunne nyde den tiltrængte ferie i fulde drag, og derfor er der også sørget for lidt ekstra wellness. Fra det største af husets 3 badeværelser har I adgang til jeres egen private wellnessafdeling med både sauna og spabad, hvor I kan forkæle jer selv og hinanden lidt ud over det sædvanlige.

Efter en tur i varmen, kan I runde dagen af på sofaen foran den knitrende brændeovn og nyde freden og roen med et godt glas rødvin, inden det er tid til at kravle til køjs.

Fra to af soveværelserne har I desuden adgang til jeres eget badeværelse.

Slap af på den lækre terrasse eller gå til stranden

Udenfor finder I den skønne terrasse, som både er delvist overdækket og godt afskærmet med store glaspartier. Under halvtaget kan I søge ly og læ for vinden og regnen, og på de varme solskinsdage kan I rykke ud på det åbne stykke, hvor liggestolene står klar, så I kan slappe af og måske tage en lille middagslur i solen.

Den fantastiske beliggenhed er kun et ekstra plus. Og har I brug for lidt afveksling, ligger den hvide sandstrand kun 300 meter væk. Stranden er et paradis for både børnene og hunden, og mens de leger i sandet, kan I nyde den smukke natur, der omgiver jer – lige fra de høje klittoppe mod øst til det uendelige hav mod vest.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3702

DE
D.
sagde , Deutschland

Großartiges Ferienhaus mit Panoramafenstern Richtung Dünen. Windgeschützte überdachte Terrasse. Sehr bequeme Betten. Schlafbereich durch eine Schiebetür vom Wohnbereich abtrennbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist traumhaft schön! Sehr gepflegt und sehr gut ausgestattet, es fehlt an Nichts. Die Aussicht bis in die Dünen kann man vom Sofa aus und auch beim Essen genießen. Die Aufteilung der Schlafzimmer mit jeweils eigenem Bad ist perfekt und die Sauna ist ein Traum.

DE
D.
sagde , Deutschland

das Ferienhaus ist absolut top und modern. Alles stimmt, von der Zimmeraufteilung, dem Außenbereich und der Ausstattung bis hin zur strandnahen Lage. Wir waren begeistert.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.042
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...