Skønt feriehus med dejlige terrasser tæt på stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Havbjergevej 23, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3809
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Fantastisk dejligt feriehus med en førsteklasses beliggenhed på en naturgrund kun et stenkast fra stranden. Feriehuset er lyst og moderne indrettet, og det har bl.a. en intergreret garage og en skøn 32 m2 opvarmet havestue, hvor du kan forlænge sommeren.

Førsteklasses feriehus med sauna, spa og meget mere

Feriehuset danner de perfekte rammer om en dejlig ferie med familien, hvor I bare skal koncentrere Jer om hinanden og slappe af.

Der er et dejligt køkken med masser af skabs- og bordplads, og dermed indbyder det til hyggelig madlavning i fællesskab.

På det store badeværelse har du både en dejlig sauna og spa, hvor du rigtig kan slappe af og lade kroppen blive varmet igennem.

Og så er der også den store garage, hvor du kan lade bilen stå beskyttet under ferien, eller bruge pladsen til opbevaring. Her har du også vaskemaskine og tørretumbler.

Nyd de gode terrasser omkring feriehuset

Omkring feriehuset har du en dejlig flisebelagt terrasse, så du kan sidde ude og nyde den friske luft. Her vil du næsten altid kunne finde en plads i læ, hvor du kan beundre den smukke natur eller læse en god bog.

Terrassen er naturligvis også helt ideel til grillaftenerne. Og på de køligere dage, kan du sætte dig i den hyggelige havestue, hvor du stadig er tæt på naturen.

Skøn beliggenhed tæt på stranden

Fra feriehuset har du ikke langt ned til stranden, der er områdets største attraktion. Uanset vind og vejr indbyder den altid til gåture og leg, og her vil du straks få følelsen af frihed.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3809

D.
sagde , Ringe

Et rigtig godt beliggende sommerhus med gedigent udstyr – selv om det var et rygerhus, var kun et rum præget at røg – da dette kunne udluftets gik det helt OK, selv vi er inkarnerede ikke-rygere. Garagen blev brugt af os og ikke bilen, men da OK at der var den mulighed også.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:158 / 2.300
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, garage, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...