Rustikt bjælkehus med spa og sauna på flot naturgrund ved fjorden

3.5
icon
icon
icon
icon

Fjordbjerrevej 3, Haurvig

- Sommerhusnr.: DD1037
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne rustikke bjælkehus på Fjordbjerrevej 3 er smukt beliggende på en stor kuperet naturgrund i Haurvig. Både ude og inde emmer sommerhuset af stemning og atmosfære. Den imponerende stue med loft til kip har et utroligt flot lysindfald fra det store vinduesparti med de hyggelige sprossede vinduer. En separat wellnessafdeling med sauna og spabad sætter rammerne om den afslappende ferie, og fra den skønne terrasse kan I nyde udsigten til klitlandskabet.

Charmerende sommerhus med separat wellnessafdeling

Det charmerende bjælkehus er helt ideelt til en ferie med den store familie eller venneflok. Feriehusets hjerte er det åbne opholdsrum, der samler stue, spiseafdeling og køkken i ét. Stuen er indrettet med en fjernsynsafdeling med en stor, komfortabel hjørnesofa og et fladskærms-TV, samt en hyggekrog i hjørnet med 2 moderne lænestole ved brændeovnen, hvor man kan trække sig tilbage med en god bog.

Sommerhuset byder på 2 badeværelser, hvoraf det ene er del af en lækker wellnessafdeling med en stor 5 personers-spabad og en lækker sauna. Rummet er desuden indrettet med et hyggehjørne med to siddepladser og et lille bord. Her er der tale om luksus for hele familien, hvor man virkelig kan trækket stikket ud og nyde hvert et sekund af ferien. Wellnessafdelingen er beliggende lidt for sig selv i tilbygningen på terrassen.

Stor lukket terrasse med ly, læ og udsigt til den vestjyske natur

Feriehuset på Fjordbjerrevej har en stor lukket terrasse, som er perfekt både til hund og mindre børn. Hvem vil ikke elske at ligge i skyggen med et glas rosévin i de lækre loungemøbler og nyde udsigten over det flotte klitlandskab, mens børnene leger på den tilhørende legeplads med både gynger og sandkasse?

Terrassen er delvist overdækket og afskærmet, så I altid kan finde ly og læ til at nyde omgivelserne og den friske luft, og der er en skøn udsigt til Haurvigs klitlandskab.

Haurvig – et naturskønt ferieområde tæt på Hvide Sande

Haurvig ligger tæt på den hyggelige fiskerby Hvide Sande. Her er ikke længere, end at man kan tage cyklen og nyde den skønne særprægede natur på nært hold. Området ved Holmsland Klit byder generelt på mange fine cykel- og vandrestier.

I Hvide Sande finder I desuden et væld af muligheder for hele familien. Her kan bl.a. nævnes vandskibane, svømmehal og mange muligheder for fiskeri og sejlture. Ved havnen i Hvide Sande findes også mange hyggelige restauranter, caféer og flere mindre specialbutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset DD1037

D.
sagde , Danmark

Virkelig fint hus, vi var meget tilfredse og vil bestemt leje det samme hus igen. Service ved evt mangler var helt i top ved Esmark, hurtig respons og handling.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 2.756
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...