Klassisk sommerhus med sauna og ugeneret beliggenhed

3
icon
icon
icon

Kr Madsens Vej 21, Haurvig

- Sommerhusnr.: DD1069
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Kr Madsens Vej 21 er placeret på en dejlig naturgrund, der er omkranset af buske og træer, så I ugeneret kan nyde ferien på den dejlige træterrasse. Det store plæneareal byder op til fysisk udfoldelse for børn og andre barnlige sjæle, og hunden kan også være med.

Hyggelig stue med brændeovn og udgang til stor dejlig terrasse

Allerede når du træder ind i huset mødes du af den klassiske sommerhusstemning. De lysere gulve står flot til de rå trævægge og lofter til kip, der suppleres flot af de hvide vinduer og døre i hele huset.

Køkkenet med blandt andet opvaskemaskine er i åben sammenhæng med stuen. Køkken/alrummet er smagfuldt indrettet med matchende hvide og grå møbler og med brændeovnen, der kan nydes fra hele stuen, er der skruet op for hyggen.

Sommerhus med sauna – nær ved strand og fjord

Fra sommerhusets opholdsstue er der udgang til en skøn træterrasse. Her kan I slappe af, mens børnene hygger sig i sandkassen eller spiller bold på det store plæneareal. En praktisk foranstaltning er en udendørs vask, hvor dagens fangst kan renses, inden den skal grilles til aften. Det lille sommerhus rummer også 3 soveværelser; alle med 2 x 90 cm senge, så der er plads til 6 personer.

I forbindelse med det lyse badeværelse med gulvvarme finder I saunaen, der er den perfekte afslutning på en dejlig feriedag ved hav og fjord, for selv om sommerhuset er placeret på fjordsiden er der ikke mere end 1000 meter til det fantastiske Vesterhav.

Området Haurvig – Tæt på Hvide Sande

Haurvig er et dejligt område, hvor du virkelig mærker, at der ikke er langt til hverken Vesterhavet eller Ringkøbing Fjord. På bare 10 minutter i bil kan du nå til Hvide Sande, hvor der altid er noget at se; fiskekuttere, større skibe eller I kan prøve lykken med fiskestangen – hvem ved, det kan være at aftensmaden bider på. Hvis ikke er der rig mulighed for indkøb, eller I kan bestille bord på en af de hyggelige restauranter.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset DD1069

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus in sonniger ruhiger Lage zum relaxen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist klein und fein. Modern und freundlich eingerichtet. Eine neue komfortabel Küche. 3 Schlafzimmer mit jeweils 2 Betten mit gutem Schlafkomfort und Rollos zum Abdunkeln. Eine große angelegte Terrasse mit großem Tisch und Sonnenliegen, welche von einem schönen großen umfriedeten Rasengrundstück umgeben ist. Dies Umgebung lädt einfach zu Freizeitaktivitäten und zum Chillen für Gäste und Hunde ein. Das Ferienhaus ist sehr empfehlenswert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Betten .. durchgelegen oder einfach sehr weich… Man viel immer zur Mitte des Bettes.

Im Badezimmer fehlte uns eine Steckdose für den Fön was nun aber nicht lebensnotwendig ist.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2008 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...