Sommerhus med anneks tæt på strand og fjord i Årgab

4
icon
icon
icon
icon

Granvej 7, Årgab

- Sommerhusnr.: E4090
5 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Granvej 7 i Årgab finder i dette hyggelige og velholdte sommerhus til 5 personer og en hund. Sommerhuset ligger tæt på Vesterhavet, stranden og Ringkøbing Fjord. Her er rigelig med plads til hele familien og I kan også bruge annekset, hvor der er TV, bordfodbold samt et ekstra badeværelse.

Et skønt sommerhus med skøn udsigt over klitterne

Sommerhuset har en moderne og hyggelig indretning, som indbyder til gode stunder med familien. Der er tænkt på selv den mindste detalje, og feriehuset fremstår særdeles lyst og indbydende. I sommerhuset finder i 3 soveværelser, hvoraf der på det ene værelse er en dobbeltseng. På et andet værelse er der 2 enkeltsenge, mens der på det sidste værelse er en enkeltseng.

Tilhørende sommerhuset er der et anneks med ekstra badeværelse og et værelse med 2 enkeltsenge, hvor de store børn eller bedsteforældre kan nyde freden. Her kan børnene spille bordfodbold og dart – måske familiens mester skal findes i en spændende turnering. Der er også en sauna i annekset, så I kan få varmen efter en god gåtur ved stranden.

Køkken og stue ligger i åben forbindelse, så familien kan være samlet, så meget som muligt. Her kan I tage et spil kort, imens I nyder udsigten til klitterne og hører på den knitrende brændeovn, som spreder varme og ekstra hygge. I kan også bruge den energibesparende varmepumpe til at holde temperaturen behagelig.

På badeværelset i sommerhuset er der en vaskemaskine, så I kan vaske tøj i løbet af ferien.

Dejlig terrasse på naturgrund nær stranden

Sommerhuset ligger på en 1639 m2 stor naturgrund, og herfra har I kun 250 meter til Vesterhavet. Her kan I gå lange ture, samle muslinger eller bygge sandslotte med børnene. Det kan i høj grad også anbefales at se den smukke solnedgang fra første parket ved vandet.

Mellem sommerhuset og annekset er der en stor afskærmet og delvis overdækket terrasse, hvor I kan tilbringe dagen. Her kan I også nyde et lækkert grillmåltid og slutte dagen af på hyggeligste vis i familiens selskab.

Fiskerbyen Hvide sande ligger få kilometer fra sommerhuset. Her kan I shoppe i de spændende lokale butikker, nyde en kop kaffe på en hyggelig café eller købe friskfanget fisk til aftensmaden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.639
Renoveret / Byggeår:2014 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...