Moderne strandnært sommerhus med vildmarksbad og udesauna

4
icon
icon
icon
icon

Præstegårdsvej 8, Årgab

- Sommerhusnr.: E4272
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

På Præstegårdsvej 8 i Årgab finder I dette gennemførte sommerhus, som er renoveret i 2021. Her er plads til 8 personer, hvoraf der kan sove 2 i det tilhørende anneks. Sommerhuset ligger kun 100 meter fra stranden og har derudover både vildmarksbad og udesauna. Har I en hund, så er den også meget velkommen i feriehuset.

Skønt opholdsrum med brændeovn og udsigt til klitterne

Sommerhuset er blevet renoveret i 2021 og har en rigtig god indretning med en lys og indbydende stue med loft til kip. Herfra er der en fantastisk udsigt til klitterne, som I kan nyde synet af, imens I hygger med familien og får varmen fra brændeovnen. I stuen er der fladskærms-tv, hvor I via chromecasten i sommerhuset kan streame film og serier fra jeres egne enheder. Der er desuden gratis fibernet i sommerhuset.

Den store stue er i åben forbindelse med det veludstyrede køkken som både har opvaskemaskine, induktionskogeplade, mikrobølgeovn og 4D-ovn. Her er også en varmepumpe, som I med fordel kan bruge til at holde temperaturen behagelig.

Gode værelser og anneks

Sommerhuset har plads til 8 feriegæster fordelt på 3 soveværelser samt et anneks. I to af værelserne finder i dobbeltsenge med elevation, så I kan få en god nats søvn. På det sidste værelse er der køjeseng, som er en favorit blandt børnene. I annekset er der også en dobbeltseng med elevation og et ekstra badeværelse, så de store børn eller bedsteforældrene kan sove i ro og få ny energi til morgendagens aktiviteter.

På badeværelset i hovedhuset er der en vaskemaskine, så I har mulighed for at have rent tøj til hele ferien.

Udendørs wellnessområde med vildmarksbad og udesauna

Fra opholdsrummet er der direkte udgang til syd- og vestvendt terrasse, som er delvist overdækket. Her er der plads til hele familien, som kan nyde dagen i solen. Skulle der komme en lille byge, så er terrassen delvist overdækket, så I kan sidde i ly for vejret.

På den skønne naturgrund er der masser af plads til ro og afslapning efter en god dag på stranden. Her er nemlig vildmarksbad, hvor I kan nyde den friske havluft og udsigten til klitterne. Efter velvære og forkælelse i vildmarksbadet kan I slutte af i den udendørssauna, inden der skal laves et lækkert grillmåltid på terrassen.

Der er også tænkt på de yngste i familien, som både kan bruge legehuset, sandkasse samt legetårnet med rutsjebane og gynger. Der er også anlagt en petanquebane, som er sjov for hele familien; måske familiens mester i petanque skal findes?

Som et ekstra plus er der også lademulighed til el-biler ved sommerhuset. Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Fantastisk beliggenhed et stenkast fra stranden

Sommerhuset ligger I Årgab og kun 100 meter fra den kilometerlange strand, som er et besøg værd året rundt. Efter en gåtur på stranden eller en cykeltur på cykelstien langs hovedvejen kommer I til den hyggelige havneby Hvide Sande. Her er der rig mulighed for forskellige vandsportsaktiviteter, hyggelige havneaktiviteter i den levende fiskerihavn, et varieret forretningsliv og lækre cafeer og restauranter.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:112 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...