Familievenligt sommerhus med sauna – kun 75 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Granvej 20, Årgab

- Sommerhusnr.: E4309
6 pers.
Antal personer
75 m.
Nærmeste strand
2900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Blot 75 meter fra det betagende Vesterhav ligger dette skønne sommerhus på Granvej 20. Sommerhuset er renoveret i 2020 og har plads til 6 feriegæster samt op til 2 hunde. Efter en tur på stranden i det blæsende efterårsvejr, kan I få varmen i saunaen eller ved den knitrende brændeovn.

Hyggelig stue med brændeovn

Sommerhusets hjerterum er den hyggelige og velindrettede stue, der ligger i åben forbindelse med køkken og spiseplads. De store vinduespartier gør rummet særdeles lyst og indbydende, og I vil hurtigt føle jer hjemme i den moderne indretning.

På en kold aften kan I tænde op i brændeovnen, mens I spiller et spil eller holder en hyggelig filmaften. Den knitrende brændeovn spreder ikke blot varme, men den sørger også for en ekstra hyggelig feriestemning. I kan med fordel også benytte jer af den energibesparende varmepumpe.

Hems og sauna

Efter en god dag i den smukke natur kan I slappe af i sommerhusets varme sauna. Så hvad enten I er til sjov og leg eller total afslapning og velvære, så er der lidt for enhver smag.

Sommerhuset har 3 gode soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en køjeseng. På de sidste 2 soveværelser finder I dobbeltsenge, hvor der kan samles ny energi til morgendagens aktiviteter. Som et ekstra plus er der også en hems, hvor I kan ligge og kigge på den beundringsværdige stjernehimmel inden sengetid. Hemsen ligger i en afdeling for sig selv, så familiens børn og teenagere kan slappe af uden at blive forstyrret.

I sommerhuset er der hele 2 badeværelser, som begge har gulvvarme. Det er også på det ene af badeværelserne, at I finder saunaen. Har I brug for rent tøj eller håndklæder, kan I benytte jer af vaskemaskinen og tørretumbleren, som er at finde på det samme badeværelse som saunaen.

Flere terrasser direkte ved klitterne

Fra sommerhusets terrasser kan I nyde lyden af de brusende bølger, som ligger lige på den anden side af klitterne. Morgenkaffen kan nydes på den østvendte, afskærmede terrasse, inden resten af familien vågner, og den syd- og vestvendte terrasse er et oplagt sted at spise et lækkert grillmåltid, mens solen går ned i baggrunden.

Ferie på den hvide sandstrand i Årgab

Den kilometerlange sandstrand i Årgab venter på jer blot et stenkast fra sommerhuset – den ligger kun 75 meter herfra. Her kan I nyde en varm solskinsdag med fødderne i vandkanten, mens børnene bygger det flotteste sandslot på hele stranden.

De små stier i det brede klitlandskab indbyder til lange gåture i det naturskønne område.

Fra sommerhuset har I heller ikke langt til den hyggelige havneby Hvide Sande, som byder på et bredt udvalg af lokale forretninger samt hyggelige caféer og restauranter med udsigt over havnen.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4309

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war bis auf das Küchenzubehör soweit wirklich schön. Für uns als Familie mit 3 Kindern warne die Schlafzimmer aber etwas klein da die Kinder sich dort nur schwer zurückziehen könnten mit ihrem Spielzeug. Die Lage direkt an der Düne wa wirklich sehr toll. Auch der Aufgang war mit einer Holz Leiter sehr angenehm und besser als bei manch anderem Aufgang.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus in top Lage. Super für Hunde, da geschlossene Terrasse. Die Schlafplätze im Anbau sind aber eigentlich nicht nutzbar. Es war viel zu warm unter der Kuppel. Toll für 4 Personen oder noch zusätzliche Kleinkinder.

DE
D.
sagde , Beendorf

Großzügig gemütlich eingerichtetes Ferienhaus. Der Wohnbereich lädt ein, gemeinsam Zeit zu verbringen. Die Küche ist gut eingerichtet. Es ist alles da, was man braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2020 / 1967

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...