Sommerhus med sauna beliggende i yderste klit række

3
3899
Tingodden 125, Årgab - Søg på husnr. E4346

Hyggeligt sommerhus med sauna på kæmpestor 12.000 m2 stor naturgrund i yderste klitrække. Der er dejlige ugenerede terrasser rundt om huset og på grunden er der klitroser, marehalm og hyben. Der er adgang til terrassen fra begge stuer. Hund er velkommen i dette dejlige sommerhus.

Fantastisk beliggenhed i yderste klitrække

Dette dejlige sommerhus er beliggende midt i den skønne vestjyske natur med det brusende Vesterhav bag den nærmeste klit. Fra huset er der kun 50 meter til stranden, hvilket er ganske enestående.

Hyggelig indretning

Huset er rigtig godt indrettet, med stue og soveafdeling i hver sin ende af huset. Dette giver mulighed for at nogen kan hygge sig med TV eller spil, mens andre læser bog og nyde roen foran brændeovnen. Der er både nyt køkken og nyt bad fra 2012. Alle rum er indrettet særdeles indbydende. Køkkenet indeholder bl.a. fryser på 40 L og opvaskemaskine. Der er gratis trådløst internet samt TV og brændeovn i begge stuer. Badeværelset er med bruseniche og indgang til sauna. Huset har i alt er 3 soveværelser. 1 med en dobbeltseng, 1 med to enkeltsenge og 1 værelse med en enkeltseng.

Et rigtigt skønt sommerhus med sauna i yderste klitrække kun 50 meter fra stranden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 12.000
Renoveret / Byggeår:2012 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...