Sommerhus med sauna beliggende i yderste klitrække

3
icon
icon
icon

Tingodden 125, Årgab

- Sommerhusnr.: E4346
5 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt sommerhus med sauna på 12.000 m2 stor naturgrund i yderste klitrække. Der er dejlige ugenerede terrasser rundt om huset, og på grunden er der klitroser, marehalm og hyben. Der er adgang til terrassen fra begge stuer. Hund er velkommen i dette dejlige sommerhus.

Fantastisk beliggenhed i yderste klitrække

Dette dejlige sommerhus er beliggende midt i den skønne vestjyske natur med det brusende Vesterhav bag den nærmeste klit. Fra huset er der kun 50 meter til stranden, hvilket er ganske enestående. En tur til stranden er pefekt til at koble af i alt slags vej. Om sommeren kan man tilbringe timevis i bølgen blå eller med at bygge sandslotte, mens man om efteråret kan blive blæst rigtig igennem hernede. Efter sådan en tur har sommerhuset heldigivs en sauna, som kan give jer varmen igen. 

Ved huset finder I også skønne terrasser, hvor man kan nyde et veltilbedret måltid fra husets grill. Nyd de lune sommeraftner med et skønt måltid med lokale råvarer eller friskfanget fisk, mens hunden kan gå frit rundt på den lukkede terrasse. 

Feriehus med hyggelig og charmerende indretning

Huset er godt indrettet med stue og soveafdeling i hver sin ende af huset. Dette giver mulighed for at nogen kan hygge sig med TV eller spil, mens andre kan læse en bog og nyde roen foran brændeovnen. Der er både nyt køkken og nyt bad fra 2012. Alle rum er indrettet særdeles indbydende. Køkkenet indeholder bl.a. fryser på 40 L og opvaskemaskine. Der er gratis trådløst internet samt TV og brændeovn i begge stuer. Badeværelset er med bruseniche og indgang til sauna. Huset har i alt er 3 soveværelser – 1 med en dobbeltseng, 1 med to enkeltsenge og 1 værelse med en enkeltseng.

Tag på en tiltrængt ferie midt imellem hav og fjord

Feriehuset ligger i Årgab, hvor der hverken er langt til hav, fjord eller fiskerbyen, Hvide Sande. 

Hvide Sande har det hele – her er masser af vandsportsaktiviteter, bl.a. surfskole, hvor I kan stå på SUP, surfe og meget mere – og kabelbanen, hvor I kan teste færdighederne på vandski.

Hvert år er der masser af mennesker, som tager på ferie til Hvide Sande for at fiske. Der er altid mennesker på molen, som prøver lykken med en fiskestang. Står der shopping og cafébesøg på dagens program, er det også muligt i Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4346

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und gemütliches Haus, in die Düne gebaut, gleich am Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Entspannen und Wohlfühlen auf 82qm.
Kleines etwas in die Jahre gekommenes Ferienhaus zwischen den Dünen bietet ausreichend Wohlfühlkomfort und Entspannung auch in den kalten Wintermonaten.
2 voneinander getrennte Wohn- und Schlafbereiche bieten genügend Raum für Privatsphäre.
Die kleine Küche hat alles, um für 1-2 Wochen für das leibliche Wohl zu sorgen. (Achtung: keine Mikrowelle vorhanden)
Die absolute Besonderheit an dem Ferienhaus: es ist von allen anderen Ferienhäusern und Spaziergängern nicht einsehbar. Absolute Privatsphäre.
Mit eigenem Strandzugang punktet das Ferienhaus doppelt.
Das Bad ist mit Stehdusche und Waschmaschine ausgestattet. Der Boiler speichert leider nur eine vergleichsweise geringe Menge an Wasser, sodass die Duscheinheiten bei einer Familie pro Person kurz und knackig gehalten werden müssen.
Bei guter Handhabung der eigenen Autos können bis zu 4 kleine (!) Autos vor dem Haus parken.
Das Haus verfügt über eine eigene ebenerdige Terrasse, die das Frühstücken in der Morgensonne ermöglicht.
Eine weitere erhabene Terrasse hinter dem Haus ermöglicht ungestörtes Sonnenbaden.
Für Kinder sind ein paar ausgewählte Spiele vorhanden; sogar Gamen kann man hier.


Esmark sagde
Hallo Katherine, wenn dir bei deinem nächsten Besuch eine Mikrowelle fehlen sollte, dann komm gerne in einem unserer Büro`s vorbei um eine Mikrowelle auszuleihen. Liebe Grüsse, Sandra Vom Team ESMARK
DE
D.
sagde , Deutschland

Ein älteres, sehr gemütliches Ferienhaus mit renoviertem Bad und neuer Küche. Die Küche ist hervorragend ausgestattet mit allem was man braucht. Dank der Wärmepumpe recht niedrige Stromkosten. Sehr schöne 2 Wohnzimmer jeweils mit Ofen!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 12.000
Renoveret / Byggeår:2012 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...