Godt sommerhus på Mettes Bjerg tæt på Årgab strand

3
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 22, Årgab

- Sommerhusnr.: E4389
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

Et dejligt og rummeligt sommerhus på en god stor naturgrund tæt ved stranden. Det 104 m2 store træhus har plads til 6 personer i 3 soveværelser og en hems. Der er sauna, spa og gratis trådløst internet i huset. 2 hunde er velkomne.

Mettes Bjerg i Årgab

Et rigtigt skønt hus beliggende på Mettes Bjerg i det attraktive Årgab. Grunden er kuperet og højtliggende. Herfra er der kort afstand til hav og strand. Hvide Sande ligger kun nogle få km derfra. Her finder I gode indkøbsmuligheder, restauranter og badeland.

Velindrettet sommerhus

Dette sommerhus på Mettes Bjerg er godt indrettet, og har en charmerende stue med loft til kip og synlige bjælker. Der er en dejlig brændeovn og fra køkkenet en skøn udsigt over stuen og klitlandskabet. Køkkenet er veludstyret med bl.a. en fryser på 25 liter, mikroovn og opvaskemaskine. De 3 værelser er alle med gulvtæppe. 2 af værelserne har dobbeltseng og det tredje 2 enkeltsenge. De to sidste sovepladser finder I på huset hems. Der er to badeværelser, begge med bruseniche og gulvvarme. I det lille badeværelse er der desuden vaskemaskine og tørretumbler.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...