Godt sommerhus på Mettes Bjerg tæt på Årgab strand

3
icon
icon
icon
Mettes Bjerg 22, Årgab - Søg på husnr. E4389

Et dejligt og rummeligt sommerhus på en god stor naturgrund tæt ved stranden. Det 104 m2 store træhus har plads til 8 personer i 3 soveværelser og en hems. Der er sauna, spa og gratis trådløst internet i huset. 2 hunde er velkomne.

Mettes Bjerg i Årgab

Et rigtigt skønt hus beliggende på Mettes Bjerg i det attraktive Årgab. Grunden er kuperet og højtliggende. Herfra er der kort afstand til hav og strand. Hvide Sande ligger kun nogle få km derfra. Her finder I gode indkøbsmuligheder, restauranter og badeland.

Velindrettet sommerhus

Dette sommerhus på Mettes Bjerg er godt indrettet, og har en charmerende stue med loft til kip og synlige bjælker. Der er en dejlig brændeovn og fra køkkenet en skøn udsigt over stuen og klitlandskabet. Køkkenet er veludstyret med bl.a. en fryser på 25 liter, mikroovn og opvaskemaskine. De 3 værelser er alle med gulvtæppe. 2 af værelserne har dobbeltseng og det tredje 2 enkeltsenge. De to sidste sovepladser finder I på huset hems. Der er to badeværelser, begge med bruseniche og gulvvarme. I det lille badeværelse er der desuden vaskemaskine og tørretumbler.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (25 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...