Nyrenoveret sommerhus med spa, sauna og 250m til havet

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 287, Årgab

- Sommerhusnr.: E4553
Gæsterne siger: icon icon

På Tingodden 287 ligger dette skønne sommerhus. Med plads til 6 personer og 2 hunde kan hele familien komme med på ferie, og den fantastiske beliggenhed få minutters gang fra vandet sætter prikken over i’et. Huset er renoveret i 2019, og blandt faciliteterne finder I både et lækkert spabad og en sauna.

Renoveret i 2019 og lækre wellness-highlights

Det sorte træhus i Årgab oser af charme med sit klassiske look, og indvendigt er der kredset om indretningen. Ved renoveringen er der lavet nyt køkken, nyt badeværelse, lagt nye trægulve, og stuen har fået nyt interiør.

Der er ingen tvivl om, at I vil falde godt til i feriehjemmet, og det gemmer også på et par wellness-overraskelser, så I får ekstra meget mulighed for at nyde den afslappende ferietid. Der er både spabad og sauna, og den knitrende brændeovn sørger for dejlig varme året rundt.

Terrassen løber næsten hele vejen rundt om huset og byder både på god afskærmning, en overdækket del og jeres egen lille græsplæne. En klitbanke rundt om huset sørger for yderligere læ og ugenerede dage i solen.

Fantastisk beliggenhed midt i den vestjyske natur

Årgab er et rigtig populært ferieområde, og det er ikke uden grund. Ikke mindst den strandnære beliggenhed midt i klitlandskabet er et sikkert hit, og med ferieadresse på Tingodden 287 kommer I til at bo kun 250 meter fra det brusende Vesterhav. Der er altså rig mulighed for at udforske den vestjyske natur sammen med hele familien (både de store, små og firbenede feriegæster).

I kommer desuden til at bo få minutters kørsel fra Hvide Sande, en ægte perle på vestkysten. Den charmerende lille fiskerby har både masser af fine indkøbsmuligheder, gode bagerier, hvor I kan købe nybagte rundstykker hver morgen, og ikke mindst havnen, som har en helt speciel atmosfære og også er hjertet af Hvide Sandes centrum.

Rammerne er sat for en fantastisk ferie med masser af unikke oplevelser i vente!

 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4553

D.
sagde , Faaborg

Dejligt og hyggeligt hus som er rigtig godt indrettet. Fliser og terrasser hele vejen rundt om huset, lille fin parkeringsplads med sten, så man kan gå rundt uden at få snavsede sko.Lækker strand, huset ligger i klitterne kun 200 meter fra vandetSoverum:3
Bolig-/Grundareal:87
Renoveret / Byggeår:2019 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (46 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Tyskerhavnen
  • Hvide Sande Sydstrand
  • Fiskeriets Hus
  • Abelines Gård
  • Lyngvig Fyr (ca. 11 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 19 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...