Renoveret sommerhus med spa, sauna og 200m til havet

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 287, Årgab

- Sommerhusnr.: E4553
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Tingodden 287 ligger dette skønne sommerhus. Med plads til 6 personer og 2 hunde kan hele familien komme med på ferie, og den fantastiske beliggenhed få minutters gang fra vandet sætter prikken over i’et. Huset er renoveret i 2019, og blandt faciliteterne finder I både et lækkert spabad og en sauna.

Renoveret i 2019 og lækre wellness-highlights

Det sorte træhus i Årgab oser af charme med sit klassiske look, og indvendigt er der kredset om indretningen. Ved renoveringen i 2019 er der lavet nyt køkken, nyt badeværelse, lagt nye trægulve, og stuen har fået nyt interiør.

Der er ingen tvivl om, at I vil falde godt til i feriehjemmet, og det gemmer også på et par wellness-overraskelser, så I får ekstra meget mulighed for at nyde den afslappende ferietid. Der er både spabad og sauna, og den knitrende brændeovn sørger for dejlig varme året rundt.

Terrassen løber næsten hele vejen rundt om huset og byder både på god afskærmning, en overdækket del og jeres egen lille græsplæne. En klitbanke rundt om huset sørger for yderligere læ og ugenerede dage i solen.

Fantastisk beliggenhed midt i den vestjyske natur

Årgab er et rigtig populært ferieområde, og det er ikke uden grund. Ikke mindst den strandnære beliggenhed midt i klitlandskabet er et sikkert hit, og med ferieadresse på Tingodden 287 kommer I til at bo kun 250 meter fra det brusende Vesterhav. Der er altså rig mulighed for at udforske den vestjyske natur sammen med hele familien (både de store, små og firbenede feriegæster).

I kommer desuden til at bo få minutters kørsel fra Hvide Sande, en ægte perle på vestkysten. Den charmerende lille fiskerby har både masser af fine indkøbsmuligheder, gode bagerier, hvor I kan købe nybagte rundstykker hver morgen, og ikke mindst havnen, som har en helt speciel atmosfære og også er hjertet af Hvide Sandes centrum.

Rammerne er sat for en fantastisk ferie med masser af unikke oplevelser i vente!

 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4553

DE
D.
sagde , Deutschland

Für Hundebesitzer ein sehr praktisch gelegenes Häuschen in Strandnähe! (Aber auch für Gäste ohne Hund) Wir waren sehr begeistert von der Sauberkeit und der Ausstattung des Hauses! Es hat uns absolut an nichts gefehlt! Besonders gut hat uns gefallen, dass das Häuschen umzäunt war. So hatte man noch mehr Privatsphäre und konnte den Hund unbeaufsichtigt rauslassen. Alles in einem ein super erholsamer sorgenfreier Urlaub! Vielen Dank!

Es war alles perfekt! Sehr liebevoll eingerichtet! Wir haben uns sehr über die liebe Nachricht von den Eigentümern gefreut!

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebevoll eingerichtetes Ferienhaus, mit allem was man braucht. Es fehlte uns an nichts. Wir haben uns sehr wohl gefühlt in diesem gemütlichen Häuschen. Mit genug Privatsphäre, umgeben von Dünen und Gräsern.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und schönes Ferienhaus. Das Haus hat seine Ausstattung betreffend alles was man im Urlaub braucht.
Ganz besonders erwähnenswert auch eine wirklich schöne Sauna.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.228
Renoveret / Byggeår:2019 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (46 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...