Dejligt sommerhus med wellness-afdeling

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 9, Årgab

- Sommerhusnr.: E4640
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette sommerhus på Tingodden i Årgab er et hyggeligt og velholdt feriehus med en skøn beliggenhed kun få meter fra stranden og Nordsø Camping. Til huset hører et stort anneks med dobbeltværelse og wellnessafdeling med boblebad og sauna. Huset er til 8 personer.

Dejligt sommerhus med wellness-afdeling

Det dejlige sommerhus på Tingodden ved Årgab ligger i et naturskønt område med bølgende klitter, flade hedestykker og dejligt vand. Designmæssigt er huset lyst og imødekommende indrettet. De træbeklædte vægge er malet hvide for at trække så meget dagslys ind i huset som muligt, også på regnvejrsdage.

Det store glasparti ved terrasseåbningen søger for maksimalt med lys i stuen, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. I hovedhuset er tre gode soverum. Dertil kommer et dejligt anneks med dobbeltværelse. Annekset, der er forbundet til huset via en skøn solgård, har en dejlig wellness-afdelingen, som hele familien vil elske. I wellness-afdelingen er der både spabad og sauna.

Lange grillaftener på terrassen

Den skønne solgård, der ligger mellem hovedhuset og annekset er perfekt til lange grillaftner, mens solen går ned. Nyd terrassen sammen med venner og familie. Når dagen gå på hæld, kan I gå en tur til vandet, som ligger bare 250 meter fra huset. Her kan I nyde den smukke natur, mens solen går ned i horisonten. Et besøg ved Vesterhavet er altid noget særligt – både sommer og vinter, morgen, middag og aften.

Området omkring Årgab

Området omkring Årgab er kendt for sin smukke natur. Turister fra hele verden kommer hertil for den unikke natur med klitter, der ligger som bølger i landskabet og de lange, åbne strækninger, der ligger uberørte langs vandet. I området finder I en lang række aktiviteter og muligheder for hele familien. I den nordlige ende af Årgab er et stort og attraktivt vandsportsområde for vandhundene. Og nord for Årgab ligger Hvide Sande med spændende butikker og gode spisesteder.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:118 / 2.300
Renoveret / Byggeår:2009 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...