Charmerende strandnært stråtagshus med sauna og indhegnet naturstykke

3.5
icon
icon
icon
icon
2908
Karen Brands Vej 108, Årgab - Søg på husnr. E4706
Gæsterne siger: icon icon

Blandt lyngklædt hedelandskab og høje klittoppe ligger dette helt klassiske stråtagshus. Her er der lagt op til en rigtig sommerhusferie i hyggelige og charmerende omgivelser, og med et ekstra highlight – nemlig egen sauna. Med til huset er der en del af grunden som er indhegnet, så I kan roligt tage hunden med! Og sidst, men ikke mindst, får I en fantastisk beliggenhed.

Charme og klassisk sommerhusstil med ekstra wellness

Det stråtækte murstenshus på Karen Brands Vej 108 emmer af charme og klassisk sommerhusstil både udvendigt og indvendigt og byder plads til op til 6 personer. Her kan I tage en dejlig pause fra hverdagen sammen med familien (og hunden).

Indenfor sørger de mange lyse træelementer sammen med de små, fine detaljer i indretningen for en hjemlig og indbydende stemning, og der er ingen tvivl om, at I hurtigt vil føle jer hjemme.

Der er lagt stor vægt på, at I skal kunne tilbringe en afslappende ferie i huset. Den klassiske brændeovn i stuen sørger for, at I kan få varmen på de kolde feriedage, og saunaen på badeværelset sørger for lidt velfortjent wellness efter en spadseretur i den friske havluft.

Indhegnet grund, smuk udsigt og kun 200 meter til Vesterhavet

På den åbne terrasse kan I nyde godt af solens stråler på de varme dage, og når der rigtig skal slappes af, kan I dase i liggestolene på ægte charter-manér. Fra grunden har I også en rigtig flot udsigt ud over området med masser af grøn natur og smukt hedelandskab.

En del af klitgrunden er indhegnet, som er helt perfekt til hundeejerne. Her kan I lade hunden boltre sig på græsplænen, mens I tilbereder aftenens grillmåltid på terrassen.

Kun 200 meter væk ligger den brede hvide sandstrand og kalder på jer, og en hyggelig gåtur gennem det lyngklædte klitlandskab fører jer direkte til stranden og det brusende Vesterhav. Her kan I gå lange ture med hunden, lege i sandet med børnene og slutte dagen perfekt af ved at overvære den smukke solnedgang helt tæt på sammen med dem, I holder af.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4706

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Et dejligt feriehus, godt indrettet og placeret i en fantastisk natur.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:116
Renoveret / Byggeår:2015 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...