Charmerende strandnært stråtagshus med sauna og indhegnet naturstykke

3.5
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 108, Årgab

- Sommerhusnr.: E4706
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Blandt lyngklædt hedelandskab og høje klittoppe ligger dette helt klassiske stråtagshus. Her er der lagt op til en rigtig sommerhusferie i hyggelige og charmerende omgivelser, og med et ekstra highlight – nemlig egen sauna. Med til huset er der en del af grunden som er indhegnet, så I kan roligt tage hunden med! Og sidst, men ikke mindst, får I en fantastisk beliggenhed.

Charme og klassisk sommerhusstil med ekstra wellness

Det stråtækte murstenshus på Karen Brands Vej 108 emmer af charme og klassisk sommerhusstil både udvendigt og indvendigt og byder plads til op til 6 personer. Her kan I tage en dejlig pause fra hverdagen sammen med familien (og hunden).

Indenfor sørger de mange lyse træelementer sammen med de små, fine detaljer i indretningen for en hjemlig og indbydende stemning, og der er ingen tvivl om, at I hurtigt vil føle jer hjemme.

Der er lagt stor vægt på, at I skal kunne tilbringe en afslappende ferie i huset. Den klassiske brændeovn i stuen sørger for, at I kan få varmen på de kolde feriedage, og saunaen på badeværelset sørger for lidt velfortjent wellness efter en spadseretur i den friske havluft.

Indhegnet grund, smuk udsigt og kun 200 meter til Vesterhavet

På den åbne terrasse kan I nyde godt af solens stråler på de varme dage, og når der rigtig skal slappes af, kan I dase i liggestolene på ægte charter-manér. Fra grunden har I også en rigtig flot udsigt ud over området med masser af grøn natur og smukt hedelandskab.

En del af klitgrunden er indhegnet, som er helt perfekt til hundeejerne. Her kan I lade hunden boltre sig på græsplænen, mens I tilbereder aftenens grillmåltid på terrassen.

Kun 200 meter væk ligger den brede hvide sandstrand og kalder på jer, og en hyggelig gåtur gennem det lyngklædte klitlandskab fører jer direkte til stranden og det brusende Vesterhav. Her kan I gå lange ture med hunden, lege i sandet med børnene og slutte dagen perfekt af ved at overvære den smukke solnedgang helt tæt på sammen med dem, I holder af.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:116
Renoveret / Byggeår:2015 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...