Indbydende feriehus med sauna kun 250 meter fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 161, Årgab

- Sommerhusnr.: E4742
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende træsommerhus på Karen Brands Vej 161 er perfekt til en ferie ved Vesterhavet. Her kan I holde ferie med op til 6 personer i et lyst og venligt hus med egen sauna og en stor terrasse, der fortsætter hele vejen rundt om huset. I får også en fantastisk beliggenhed kun 250 meter fra havet! Hunden er også velkommen.

Masser af hyggekroge og ekstra velvære i saunaen

Det fine feriehus til 6 personer er et ideelt valg til en familieferie, og med 1 hund tilladt, behøver ingen familiemedlemmer at blive hjemme. De lyse og venlige omgivelser byder jer varmt velkommen, og I vil hurtigt falde til og komme i god feriestemning.

Rundt omkring i huset finder I flere små hyggekroge, blandt andet en lille alkove i stuen, hvor børnene kan lege, eller I kan snuppe en middagslur på en regnfuld dag, mens brændeovnens flammer knitrer i baggrunden.

I feriehjemmet er der mulighed for ekstra meget velvære – I får nemlig også jeres helt egen sauna, hvor I kan varme jer efter en dag ude i den friske vestenvind og lade op til endnu en dejlig feriedag.

Stor terrasse og skøn beliggenhed få minutter fra vandet

En stor træterrasse går hele vejen rundt om huset, så I hele dagen kan følge solen og nyde godt af det gode vejr. Havemøbler, liggestole og grill er en selvfølge, og når sommeren begynder at dukke op, står der intet i vejen for en dag med solbadning og grillmiddag.

Beliggenheden i Årgab er skøn, og I bor kun 250 meter fra Vesterhavet. En kort gåtur gennem klitlandskabet bringer jer ned til den kilometerlange strand, som hele året rundt byder på oplevelser for store og små.

Kun få minutters kørsel væk (eller en lille cykeltur på den cykelstien) ligger den charmerende havneby Hvide Sande, hvor I kan gå på opdagelse blandt de små butikker, caféer og restauranter.

Katte er ikke tilladt i huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4742

DE
D.
sagde , Deutschland

gemütlich, kompakt, schönes Grundstück für Hunde, wundervolle Dünenpanoramasicht vom Küchentisch

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, gemütliches Häuschen inmitten der Dünenlandschaft.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war prima.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2007 / 1981

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...