Indbydende feriehus med sauna kun 250 meter fra havet

3.5
2488
Karen Brands Vej 161, Årgab - Søg på husnr. E4742

Dette charmerende træsommerhus på Karen Brands Vej 161 er perfekt til en ferie ved Vesterhavet. Her kan I holde ferie med op til 6 personer i et lyst og venligt hus med egen sauna og en stor terrasse, der fortsætter hele vejen rundt om huset. I får også en fantastisk beliggenhed kun 250 meter fra havet! Hunden er også velkommen.

Masser af hyggekroge og ekstra velvære i saunaen

Det fine feriehus til 6 personer er et ideelt valg til en familieferie, og med 1 hund tilladt, behøver ingen familiemedlemmer at blive hjemme. De lyse og venlige omgivelser byder jer varmt velkommen, og I vil hurtigt falde til og komme i god feriestemning.

Rundt omkring i huset finder I flere små hyggekroge, blandt andet en lille alkove i stuen, hvor børnene kan lege, eller I kan snuppe en middagslur på en regnfuld dag, mens brændeovnens flammer knitrer i baggrunden.

I feriehjemmet er der mulighed for ekstra meget velvære – I får nemlig også jeres helt egen sauna, hvor I kan varme jer efter en dag ude i den friske vestenvind og lade op til endnu en dejlig feriedag.

Stor terrasse og skøn beliggenhed få minutter fra vandet

En stor træterrasse går hele vejen rundt om huset, så I hele dagen kan følge solen og nyde godt af det gode vejr. Havemøbler, liggestole og grill er en selvfølge, og når sommeren begynder at dukke op, står der intet i vejen for en dag med solbadning og grillmiddag.

Beliggenheden i Årgab er skøn, og I bor kun 250 meter fra Vesterhavet. En kort gåtur gennem klitlandskabet bringer jer ned til den kilometerlange strand, som hele året rundt byder på oplevelser for store og små.

Kun få minutters kørsel væk (eller en lille cykeltur på den cykelstien) ligger den charmerende havneby Hvide Sande, hvor I kan gå på opdagelse blandt de små butikker, caféer og restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2007 / 1981

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...