Skønt sommerhus på stor klitgrund i Årgab

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 121, Årgab

- Sommerhusnr.: E4980
4 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter det perfekte sommerhus til den lille familie eller venneparret? Så er denne lille perle på Tingodden 121 det helt rigtige sted for en god ferie. Sommerhuset byder på plads til 4 personer, og den store stue danner rammen for mange hyggelige timer i godt selskab. Den fantastiske beliggenhed tæt ved Vesterhavet indbyder til mange ture til vandet. Jeres 2 hunde er desuden også velkomne i feriehuset.

Moderne stue med fantastisk lysindfald

Køkkenafdelingen ligger i åben forbindelse med stuen, så I kan tilbringe mest muligt af ferien sammen – også når der skal laves mad. Køkkenet inviterer til fælles madlavning og den praktiske hjælper, opvaskemaskinen, klarer opvasken, så I kan hygge jer med et brætspil eller en god film uden at skulle tænke på opvasken.

Til at sætte prikken over i’et til feriestemningen kan I tænde op i biopejsen, som også er helt perfekt på en kølig forårsdag.

Fra sommerhusets hjerte kan I gå ind i de 2 soveværelser, der begge er indrettet med komfortable dobbeltsenge. Fra hvert værelse har I direkte udgang til den dejlige træterrasse. På badeværelset er der både gulvvarme samt vaskemaskine.

Stort terrasseområde med udebruser og vildmarksbad

Et højdepunkt ved dette skønne feriehus er udearealet med den rummelige og afskærmede terrasse. Her kan I slappe af i solen, mens børnene leger på terrassen og i sandkassen. Den nære beliggenhed på kun 50 meter til stranden sørger for, at der ikke er langt fra tanke til handling, når I får lyst til en dukkert i vandet.

Efter en tur på stranden kan i skylle jer under den udendørs bruser, som kan benyttes fra april til november.

En lun sommeraften kan nydes med et lækkert grillmåltid eller i det varme vildmarksbad, mens den farverige solnedgang kan ses bag klitterne.

Nær stranden i Årgab

Årgab byder både på dette skønne feriehus med en fantastisk beliggenhed og Vestkystens smukke natur med klitter og hede.

Den kilometerlange sandstrand byder på utallige muligheder for at holde en god ferie og til de af jer, der elsker vandsport, er I havnet på det helt rigtige sted i dette område og ved den nærliggende Ringkøbing Fjord. Forskellige vandsportsaktiviteter såsom surfing, kiting, SUP og fiskeri er blot nogle ud af mange muligheder her på Vestkysten.

Har I brug for en pause fra madlavningen, så tag en tur til Hvide Sande og besøg en af de mange, hyggelige restauranter med udsigt over slusen. Her er også mulighed for shopping eller bare nyde havnelivet med en stor is i hånden.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4980

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns hier wirklich sehr wohl gefühlt. Das Haus ist schon bisschen in die Jahre gekommen. Allerdings fehlt es hier an gar nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit 2 Personen und einem Hund in diesem schönen Haus direkt an einer hohen Düne. Das Haus ist sehr gemütlich und hyggelig eingerichtet.
Wir hatten eine entspannten

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines schönes Ferienhaus, die Lage zum Strand ist top.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:64 / 17.310
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...