Moderne sommerhus med saunaer og hjemmebiograf i Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon

Vesterhavsvej 13, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4226
10 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I sommerhuset på Vesterhavsvej 13 i Hvide Sande, der har plads til 10 personer og 2 hunde, er der lagt op til en lækker sommerhusferie for vennerne eller den store familie. Sommerhuset byder blandt andet på 2 saunaer, en hjemmebiograf og en fantastisk udsigt over klitterne i Hvide Sande. I den store gårdhave kan I nyde sommeren og blive kølet af i koldvandskaret og under udendørsbruseren.

Masser af plads og hjemmebiograf

Sommerhuset er renoveret i 2020 og har en lækker moderne indretning med store vinduer, der lukker masser af lys ind, som skaber en indbydende atmosfære, hvor alle vil føle sig hjemme.

På sommerhusets 200 kvadratmeter finder I 5 soveværelser, hvor 2 er med dobbeltsenge, 1 med elevationsseng og 2 med enkeltsenge. De 3 badeværelser og gæstetoilettet sikrer, at der ingen trængsel er om morgenen. Har man brug for lidt ekstra afslapning, kan man lægge sig til rette i badekarret og nyde roen og det varme vand.

I det store opholdsrum i stueetagen kan I alle samles til skønne feriestunder. Trænger man i stedet til en stille stund for sig selv, kan man sætte sig i stuen på førstesalen, hvor man i ro kan læse en god bog eller nyde udsigten over de smukke klitter i Hvide Sande. Ønsker man lidt ekstra feriestemning, kan man tænde op i brændeovnen.

Når det er tid til aftenunderholdningen, kan I tage en tur i hjemmebiografen. Her kan I sætte jer godt til rette i de bløde sæder med lækre snacks, mens I streamer jeres yndlingsfilm på hjemmebiografens Smart-Tv.

Køl af i koldvandskar og få varmen i saunaer

Feriehuset har en dejlig stor gårdhave, hvor der er rigelig plads til, at alle kan få sig en siddeplads i solen i enten liggestole, havemøbler eller hængekøje. Gårdhaven er helt lukket, så både børn og hunde kan lege sikkert.

Trænger I til at blive kølet af, kan I hoppe en tur under udendørsbruseren eller i koldvandskaret, som I finder på den overdækkede del af gårdhaven. Herefter kan I smutte en tur i enten den almindelige eller den infrarøde sauna, for at få varmen igen.

På de kølige sommeraftener kan I trække ind under den overdækkede del af gårdhaven. Her kan I samles i havemøblerne og tænde for terrassevarmerne og snakke til sent ud på aftenen, mens I nyder et godt glas vin.

Fra gårdhaven kan I gå op på en afskærmet terrasse, hvor I kan nyde den vidunderlige udsigt til klitterne.

En fantastisk beliggenhed med kun 200 meter til Vesterhavet 

Sommerhuset på Vesterhavsvej 13 har fantastisk beliggenhed, der ikke er til at klage over. Små 200 meter fra sommerhuset ligger Vesterhavet, hvor de blå bølger og de smukke sandstrande skal opleves. Uanset om solen står højt på himlen, eller vinden suser, så er en tur om på den anden side af klitterne helt sikkert det værd. Desuden har I kun 500 meter til nærmeste indkøb.

Fiskerbyen Hvide Sande byder på oplevelser til alle. Her kan I tage et smut forbi havnen, hvor der altid er gang i den, og hvor I kan købe fisk, som I kan tilberede på grillen om aftenen. Skal der være lidt mere gang i den, kan I begive jer ud i at prøve blandt andet surfing, windsurfing og vandski, der helt sikkert vil give jer skønne ferieminder i Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4226

DE
D.
sagde , Deutschland

Gutes Ferienhaus für zwei Familien buchbar, gut eingerichtet,mit allem ausgestattet was man benötigt, sauber und ordentlich, gute Lage, Pluspunkt sind das Kino Zimmer und zwei Sauna

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes geräumiges Haus, was keine Wünsche offen lässt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist perfekt, für mehrere Personen. 2 Familien finden ausreichend Platz, man kann im gemütlichen Wohnbereich zusammenkommen, aber sich auch in den verschiedenen Räumen und Lounges zurückziehen.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:200 / 550
Renoveret / Byggeår:2020 / 1962

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

3 badeværelser, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...