Velindrettet ferielejlighed på havnen – 2 hunde er velkommen

4
icon
icon
icon
icon

Nordhavnskaj 33 lejl. 1, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4280
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

En virkelig lækker ferielejlighed beliggende centralt i Hvide Sande med en skøn udsigt til Hvide Sande Havn.  Følg livet på den levende havn, eller slap af på terrassen, mens du betragter lystfiskerne, der hiver sild i land ved slusen.

Nyd samværet i smukke omgivelser

Nyd ferien og lad batterierne op i denne flotte og velindrettede ferielejlighed. Her er store lyse rum, åbent til kip og panoramavinduer med et godt lysindfald og ikke mindst et hyggeligt kig til livet på havnen. Ferielejligheden er smagfuldt indrettet med komfortable møbler, som indbyder til hyggelige stunder med familie og venner.

I ferielejligheden finder I ét badeværelse, tre værelser samt et dejligt køkkenalrum i forbindelse med stuen. Her kan I for alvor slå jer løs og tilberede de selvfangede fisk, eller slappe af med en god film eller bog i sofaen. Fra stuen har I desuden afgang til træterrassen.

Hyggelige stunder på terrassen med følg med i livet på havnen

Nyd en afslappende stund på den lækre sydvendte terrasse. Tænd op i grillen og lav et lækkert grillmåltid og hæld rødvin i glassene, mens I nyder udsigten til Vesterhavet og måske en smuk solnedgang. Om dagen kan I nyde solskinnet fra liggestolene og følge med i livet på havnen og ved slusen

Aktiv ferie eller daseferie?

Valget er dit. Lejligheden her ligger på nordsiden af slusen i Hvide Sande. Kun 5 minutters gang er der til centrum af Hvide Sande og fra en af de smukkeste strande i Danmark. Er du til cykel- eller vandreture, løber naturstien gennem det smukke klit- og hedelandskab fra havnen og hele vejen til Søndervig. Er du lystfisker, er beliggenheden ideel, – her er godt fiskevand både ved slusen og på molen. Lige uden for døren er der gode indkøbsmuligheder og den nærmeste nabo er en af byens røgerier med egen restaurant, hvor der året rundt serveres kvalitetsfisk og gode råvarer.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4280

DK
D.
sagde , Danmark

Feriehus med optimal beliggenhed. Nyd udsigten døgnet rundt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Niedliche Ferienwohnung mit Blick auf den Hafen von Hvide Sande. Tolle windgeschütze Terrasse mit Sonne von morgens bis abends. Wir waren mit 2 Personen dort und haben uns sehr wohlgefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist für Leute die Angeln wollen genial…
Man hat kurze Wege zu Angeln.
Einfach perfekt. Ich kann nur sagen- das ich dort auf jeden Fall wieder hin fahren werde.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 100
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...