Panoramaudsigt over havn og kig til Vesterhav

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Nordhavnskaj 31, Hvide Sande - Søg på husnr. F4280
Gæsterne siger: icon icon

En virkelig lækker ferielejlighed beliggende centralt i Hvide Sande. Fra lejligheden er der smuk panoramaudsigt over havnen. Følg livet på den levende havn, eller slap af på terrassen, mens du betragter lystfiskerne der hiver sild i land ved slusen.

Slap af i smukke omgivelser, både inde og ude

Nyd ferien og lad batterierne op i denne flotte og velindrettede ferielejlighed. Her er store lyse rum, åbent til kip og panoramavinduer med smukt lysindfaldt og ikke mindst en betagende udsigt. Den flotte lejlighed er smagfuldt indrettet med moderne møbler og alt tænkelig komfort, og indbyder til hyggelige stunder med familie og venner.

Hyggelige stunder på terrassen med panoramaudsigt til havn og Vesterhav

Nyd en afslappende stund på den lækre sydvendte terrasse. Tænd op i grillen og hæld rødvin i glassene mens du nyder udsigten til Vesterhavet og måske en smuk solnedgang. Om dagen kan du følge livet på havnen og ved slusen.

Aktiv ferie eller daseferie?

Valget er dit. Lejligheden her, ligger på nordsiden af slusen i Hvide Sande, kun 5 minutters gang fra centrum af Hvide Sande og en kort spadseretur fra en af de smukkeste strande i Danmark. Er du til cykel- eller vandreture, løber naturstien gennem det smukke klit- og hedelandskab fra havnen og hele vejen til Søndervig. Er du lystfisker, er beliggenheden ideel, – her er godt fiskevand både ved slusen og på molen. Lige uden for døren er der gode indkøbmuligheder og nærmeste nabo er en af byens gode fiskerøgerier med egen restaurant, hvor der året rundt serveres god mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4280

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med god indretning – centralt placeret i forhold til strand og by. Flot udsigt over havn og udløbet til Vesterhavet

D.
sagde , Danmark

Vi følte os straks hjemme i huset, som var hyggeligt og praktisk indrettet.Huset ligger perfekt i Hvide Sande med udsigt over byen og med gåafstand til fiskeri både ved slusen og molen.

D.
sagde , Slagelse

En super dejlig lejlighed, og beliggenhed helt fintSoverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 100
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...