Panoramaudsigt over havn og kig til Vesterhav

4
icon
icon
icon
icon

Nordhavnskaj 33 lejl. 1, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4280
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

En virkelig lækker ferielejlighed beliggende centralt i Hvide Sande. Fra lejligheden er der smuk panoramaudsigt over havnen. Følg livet på den levende havn, eller slap af på terrassen, mens du betragter lystfiskerne der hiver sild i land ved slusen.

Slap af i smukke omgivelser, både inde og ude

Nyd ferien og lad batterierne op i denne flotte og velindrettede ferielejlighed. Her er store lyse rum, åbent til kip og panoramavinduer med smukt lysindfaldt og ikke mindst en betagende udsigt. Den flotte lejlighed er smagfuldt indrettet med moderne møbler og alt tænkelig komfort, og indbyder til hyggelige stunder med familie og venner.

Hyggelige stunder på terrassen med panoramaudsigt til havn og Vesterhav

Nyd en afslappende stund på den lækre sydvendte terrasse. Tænd op i grillen og hæld rødvin i glassene mens du nyder udsigten til Vesterhavet og måske en smuk solnedgang. Om dagen kan du følge livet på havnen og ved slusen.

Aktiv ferie eller daseferie?

Valget er dit. Lejligheden her, ligger på nordsiden af slusen i Hvide Sande, kun 5 minutters gang fra centrum af Hvide Sande og en kort spadseretur fra en af de smukkeste strande i Danmark. Er du til cykel- eller vandreture, løber naturstien gennem det smukke klit- og hedelandskab fra havnen og hele vejen til Søndervig. Er du lystfisker, er beliggenheden ideel, – her er godt fiskevand både ved slusen og på molen. Lige uden for døren er der gode indkøbmuligheder og nærmeste nabo er en af byens gode fiskerøgerier med egen restaurant, hvor der året rundt serveres god mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4280

D.
sagde , Pandrup

Fantastisk

D.
sagde , Danmark

Velindrettet hus med perfekt beliggenhed

D.
sagde , Rudkøbing

Rigtig lækkert og moderne sommerhus med god udsigt til slusen og Vesterhavet samt havnen. Skøn terrasse med god afskærmning.
Man befinder sig i gåafstand til både vand, shopping, restauranter, svømmehal mm.
Kan varmt anbefales.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 100
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...