Skønt 6-personers sommerhus i Hvide Sande med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Fjordengen 15, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4466
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Fjordengen 15 i vidunderlige Hvide Sande ligger dette hyggelige sommerhus med plads til 6 feriegæster og 1 hund. Sommerhuset med brændeovn indbyder til en afslappende ferie i det skønne område mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, som ligger blot 900 meter fra feriehuset.

Stort sommerhus med plads til hele familien

Det hyggelige sommerhus har plads til hele familien, som kan nyde ferien i skønne omgivelser. De 6 sovepladser fordeler sig på 3 rummelige soveværelser, hvoraf 2 af dem er indrettet med dobbeltsenge. På det sidste værelse finder I 2 komfortable enkeltsenge til en god nats søvn efter en begivenhedsrig feriedag.

Næste morgen er der ingen grund til bekymring om kø til at børste tænder. Sommerhuset har nemlig 2 badeværelser, som begge er udstyret med gulvvarme. Her er desuden også både vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for at vaske lidt tøj eller håndklæder i løbet af ferien.

Efter en lille gåtur gennem Hvide Sande på en blæsende efterårsdag kan I sætte jer til rette foran den knitrende brændeovn, mens I ser en god film i fjernsynet. I sommerhuset har I en Chromecast til rådighed, så I kan streame jeres yndlingsfilm fra jeres egne mobiler.

Åben, delvist afskærmet terrasse med havemøbler

Sommerhuset har et skønt udendørsområde, der er ideel til afslapning i den friske luft. Her står komfortable havemøbler og liggestole klar til jer på den delvist afskærmede terrasse. Den perfekte afslutning på en god feriedag er på terrassen med et lækkert grillmåltid og et godt glas vin, og børnene kan lege på den store plænegrund, som tilhører sommerhuset.

I det 18m² store depotrum med direkte adgang fra feriehuset kan I opbevare både cyklerne samt vandsportsudstyr.

Ferie i Hvide Sande nær fjord og hav

Sommerhuset ligger i udkanten af den nordlige del af den hyggelige kystby Hvide Sande. Her mødes Ringkøbing Fjord i øst og det brusende Vesterhav i vest, som indbyder til en frisk gåtur langs slusen.

En lille shopping-gade byder på et udvalg af små butikker og lækre restauranter, hvor I blandt andet kan smage på friskfangede fisk. Det er også muligt at prøve kræfter med fiskeri og diverse vandsportsaktiviteter i den smukke natur omkring Hvide Sande, som ligger på landtangen Holmsland Klit.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4466

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut gepflegtes Ferienhaus mit viel Platz in Fjordnähe und Blick auf den Leuchtturm.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nach mehr als 50 DK-Aufenthalten ist dieses Haus für uns schon eine Besonderheit. Ohne zusätzliche Goodies wie Whirlpool oder Aktivitatsräume, dafür aber mit reichlich Platz und Rückzugsmöglichkeiten, Nebenräume für die Lagerung der Fahrräder, bezahlbare und gleichmäßige Wärme durch Fernwärme und Sauberkeit auch in den einfachen Bädern, bleiben für den naturverbunden DK-Urlauber kaum Wünsche offen. Und übrigens – der Preis stimmt auch.

DE
D.
sagde , Hamburg

Das ist soooo schön, sehr gemütlich, tolle Umgebung

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:154 / 11.542
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...