Velholdt feriehus med god sauna på naturgrund

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 33, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5402
8 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Førsteklasses og meget velholdt feriehus. Det ligger på en dejlig naturgrund tæt på et stort fredet hedeområde ved Nr. Lyngvig Fyr. Der er en dejlig stor, lukket, og delvist overdækket terrasse. Huset er veludstyret, der er 4 værelser og et stort badeværelse med spa og sauna, samt et gæstetoilet.

Et velholdt feriehus på flot naturgrund tæt på Nr. Lyngvig Fyr

Et charmerende og hyggeligt feriehus bygget i 2003 og godt beliggende tæt på Nr. Lyngvig Fyr og et stort fredet hedeareal. Huset er lyst indvendigt, og det er enkelt og klassisk møbleret. Det er særligt velegnet til en familie med børn og har man en hund med, er huset også indrettet til det. Huset har de moderne faciliteter, man efterspørger i dag, og sammenholdt med den fred og ro der er i området, kan man få en skøn ferie i dette hus.

Hele familien vil nyde at benytte både spa og sauna

Lange traveture i det smukke landskab eller langs Vesterhavet er helse for krop og sjæl, og er man blevet blæst godt igennem, er en tur i den varme sauna en perfekt afslutning. Husets brændeovn skaber både hygge og varme.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5402

D.
sagde , Herning

Vi har selv tidligere ejet huset Fyrmarken 33. Vi synes alt var i rimelig god stand. Også den nye tilbygning faldt i vores smag
Ikke nogen bemærkningerSoverum:4
Bolig-/Grundareal:122 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2020 / 2003

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...