Dejligt sommerhus til 10 personer og med swimmingpool

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 116, Klegod

- Sommerhusnr.: H0206
10 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 19
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Fladsbjergvej 116 i Klegod finder du dette dejlige sommerhus, der med sine fire store soverum har plads til 10 personer. Huset ideelt for børnefamilien, der gerne vil have et flot sommerhus med swimmingpool og som samtidig gerne vil holde ferie i et naturskønt område med plads til hund. Især husets lukkede terrasse er et plus, så er der ikke nogen der tager på tur uden ledsager.

Stort sommerhus med plads til 10 personer

Dette dejlige sommerhus har plads til hele 10 personer. Det er derfor det perfekte valg til to familier, der rejser sammen. De smukke trælaminatgulv i stue, køkken og opholdsrum og de hvidmaledelofter, der giver en lys og åben fornemmelse, giver huset en flot og indbydende indretning. Husets køkken og bad er renoveret, og man kan fra det store spisebord i alrummet nyde udsigten til den dejlige, lukkede terrasse og det prægtige klitlandskab udenfor. Chromecast i stuen sørger for, at I kan streame lige det I vil, direkte til fjernsynet.

Swimmingpoolen giver sjov og underholdning for hele familien

Med den 19 m2 store swimmingpool er der sikret mange timers underholdning for hele familien. Både store og små vil elske at plaske rundt i vandet i sommerhuset. For den aktive voksne er der mulighed for at holde formen ved lige under ferien. Med en swimmingpool er I ikke afhængige af, at vejret udenfor ødelægger jeres badeferie. I har jeres helt egen, private pool, som I kan boltre jer i – uanset vejr og vind. Sommerhuset har desuden en dejlig sauna. Feriehuset er udstyret med 2 varmepumper. Den ene er til huset og den anden er til poolen.

Flot beliggenhed midt i den vestjyske natur

Sommerhuset ligger i det populære sommerhusområde Klegod på en flot beliggenhed midt i det imponerende hedelandskab. Der er masser af plads omkring huset, som børnene kan slå sig løs på og en flot, stor terrasse, som indbyder til masser af hygge og afslapning. Her kan I nyde de lyse sommeraftener og fylde lungerne og sindet med dejlig frisk luft.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset H0206

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus wurde umfassend renoviert. Es war sehr gemütlich, die Küche ist klasse. Insgesamt war sofort ein Abschalten möglich und Entspannung pur angesagt. Es war ein toller Urlaub und dieses Haus ist absolut empfehlenswert:)

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Poolhaus für die große Familie. Nähe zum Strand und kurzer Fußweg zum Bäcker.
Neu renoviert und gut ausgestattetes Ferienhaus im Innen- und Aussenbereich. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich
Neu renoviert
Alles da.
Toll!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:178 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2023 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...