Dejligt sommerhus til 10 personer og med swimmingpool

3.5
icon
icon
icon
icon
5278
Fladsbjergvej 116, Klegod - Søg på husnr. H0206

På Fladsbjergvej i Klegod finder du dette dejlige sommerhus, der med sine fire store soverum har plads til 10 personer. Huset ideelt for børnefamilien, der gerne vil have et flot sommerhus med swimmingpool og som samtidig gerne vil holde ferie i et naturskønt område med plads til hund.

Stort sommerhus med plads til 10 personer

Dette dejlige sommerhus har plads til hele 10 personer. Det er derfor det perfekte valg til to familier, der rejser sammen. De praktiske klinker i stue, køkken og opholdsrum og de hvidmaledelofter, der går til kip, giver huset en flot og indbydende indretning. Fra det store spisebord i alrummet kan du nyde udsigten til den dejlige terrasse og det prægtige klitlandskab udenfor. Chromecast i stuen sørger for, at I kan streame lige det I vil, direkte til fjernsynet.

Swimmingpoolen giver sjov og underholdning for hele familien

Med den 19 m2 store swimmingpool er der sikret mange timers underholdning for hele familien. Både store og små vil elske at plaske rundt i vandet i sommerhuset. For den aktive voksne er der mulighed for at holde formen ved lige under ferien. Med en swimmingpool er I ikke afhængige af, at vejret udenfor ødelægger jeres badeferie. I har jeres helt egen, private pool, som I kan boltre jer i – uanset vejr og vind. Sommerhuset har desuden en dejlig sauna.

Flot beliggenhed midt i den vestjyske natur

Sommerhuset ligger i det populære sommerhusområde Klegod på en flot beliggenhed midt i det imponerende hedelandskab. Der er masser af plads omkring huset, som børnene kan slå sig løs på og en flot, stor terrasse, som indbyder til masser af hygge og afslapning. Her kan I nyde de lyse sommeraftener og fylde lungerne og sindet med dejlig frisk luft.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:178 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2011 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker i stue, træ laminat i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...