Hold sommerferien i Danmark

3
icon
icon
icon

Kræ Degns Vej 29, Klegod

- Sommerhusnr.: H5098
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Sommerferie i Danmark er fyldt med familiehygge og afslapning, smuk natur og oplevelser for store og små. Dette dejlige og hyggelige feriehus ligger på Kræ Degns Vej i Klegod. Huset ligger samtidig på en delvist afskærmet naturgrund, som er både rolig og skøn.

Hold sommerferien i Danmark

Har du en svaghed for sommerhusferie, så er dette hus måske noget for dig. Huset omfavner den enkelthed, som en god sommerhusferie repræsenterer. Her slapper vi af og lever det enkle liv. Vi kommer væk fra hverdagen og de opgaver og pligter, der følger med. I sommerhuset slapper vi af og oplever harmoni for krop og sjæl. Sommerhuset på Kræ Degns Vej emmer af rigtig sommerhusferie. Det stråtægte hus ligger flot i landskabet og har en hyggelig og personlig indretning, der danner rammerne om en hyggelige sommerferie i Danmark. Sommerhuset har desuden fredagsskift.

Enkel og hyggelig indretning

Det 102 m2 store hus er indrettet med plads til hele 6 personer. Huset er derfor et godt valg for to mindre familier, der holder ferie sammen, eller en stor børnefamilie, som gerne vil have god plads. Huset har 2 soverum og en hems. Til huset hører desuden en dejlig, delvist overdækket terrasse, som inviterer til afslapning og hygge i solen. Til terrassen hører naturligvis gode havemøbler, liggestole og grill. Perfekt til hyggelige grillaftener med gode venner og familie. Den overdækede terrasse sørger samtidig for at holde på varmen, så I kan sidde ude længere på lune sommeraftener.

Oplev den autentiske havneby Hvide Sande

Kun nogle få kilometer fra huset ligger den lille havneby Hvide Sande. Byen er kendt for sit hyggelige og autentiske havnemiljø. I sommermåneder kan i overvære fiskeauktioner og endda selv byde på friske fisk. Byen byder desuden på spændende og sjove aktiviteter for hele familien hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5098

D.
sagde , Danmark

Pænt, funktionelt og der er alt hvad man behøver.

D.
sagde , Slagelse

Hyggeligt og pænt køkkentøj og indretning

D.
sagde , Frederiksberg C

Vi var yderst tilfredse. Esmark havde et højt serviceniveau. De kom hurtigt med hjælp til blæsersystemet, ekstra gril, ny elkedel og reparation af køkkenskab.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:102 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2021 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (54 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...